Het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Feyenoord en kledingsponsor Adidas tijdens de eerste training van Feyenoord op 28 juni. Een aantal weken geleden lekte het nieuwe voetbalshirt van de Rotterdammers al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van Feyenoord te worden. In het voetbalshirt speelt Feyenoord de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in de Kuip gedurende 2015-2016. Het voetbalshirt van Feyenoord heeft een traditioneel design dit seizoen, waaraan gouden details zijn toegevoegd.

Feyenoord thuistenue 2015-2016

Het Feyenoord thuisshirt 2015-2016 wordt zoals altijd gekenmerkt door het verticale rode vlak over de rechterkant van het voetbalshirt en het verticale witte vlak over de linkerkant van het shirt. De mouwen zijn contrasterend daaraan. De rechter mouw is geheel wit en de linker mouw is rood. Daarnaast is het nieuwe Feyenoord thuisshirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Verder zijn er gouden details aan het shirt toegevoegd. Het logo van Adidas, welke sinds het seizoen 2014-2015 weer kledingsponsor is van de Rotterdammers, staat in het goud op de rechter borst. Ook de drie Adidas strepen over de mouwen zijn goud. Het logo van OPEL, welke sinds het seizoen 2013-2014 hoofdsponsor is van Feyenoord, staat zowel op de rechter mouw als op het midden van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en daarboven staat een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de 14 gewonnen kampioenschappen van de Rotterdammers. De achterkant van de kraag bevat bovendien een speciaal detail. Hierop staat namelijk de stad Rotterdam in het goud gegraveerd. Het nieuwe Feyenoord thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden Adidas strepen. Ook staan hierop de logo's van Feyenoord en Adidas. De onderkant van de shorts bevat bovendien een gouden band. De kousen van het nieuwe Feyenoord thuistenue zijn geheel zwart met aan de bovenkant drie gouden Adidas strepen en op het midden van de sokken het logo van Adidas in het goud. Check hieronder de foto's van de nieuwe Feyenoord voetbalshirts, waarin sterren als Kuijt, Vejinovic, Manu, Boetius, Toornstra, Van Beek en nog meer andere Feyenoord sterren komend seizoen zullen schitteren. In mei werd al het nieuwe Feyenoord uitshirt 2015-2016 gelanceerd. 

Feyenoord thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu exclusief kopen in de online officiële Feyenoord webshop in volwassen maten en in kindermaten. De prijs van het Feyenoord thuisshirt in volwassen maten is € 79,95 en van het shirt in kindermaten € 64,95. Laat daar ook je Feyenoord shirt bedrukken met de officiële Feyenoord bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Feyenoord producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Feyenoord -thuisshirt -2015-2016-1 (1)



Feyenoord -thuisshirt -2015-2016-3

Feyenoord -thuisshirt -2015-2016-4

Feyenoord Thuisshirt 2015-2016

Bron foto's: feyenoord.nl