29 april 2016

Feyenoord keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Feyenoord voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van de club. In dit nieuwe shirt werken keepers als Vermeer, Hahn en Hansson de wedstrijden voor de club af in de Eredvisie, KNVB Beker en Europa League. Omdat Feyenoord vorige week de KNVB beker heeft gewonnen, speelt de club hoe dan ook in de groepsfase van de Europa League in 2016-2017. We bespreken hieronder het design van het nieuwe keepersshirt van de Rotterdammers, welke gebaseerd is op een standaard template van Adidas.

Feyenoord keeperstenue 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord keepersshirt 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde template als het keepersshirt van Duitsland dat gedragen wordt tijdens het EK van 2016 en de periode 2016-2017. Het nieuwe shirt is geheel rood en bevat een ronde hals. Onder de hals van het nieuwe keepersshirt van de Rotterdammers bevindt zich een soort v-achtig design. De binnenkant van de hals bevat een horizontale witte en zwarte lijn. Verder bevat het shirt een speciaal vlak over de mouwen en schouders. Deze wordt namelijk gekenmerkt door de glimmende ruiten in het rood. In tegenstelling tot het Feyenoord uitshirt van 2016-2017 staan de Adidas trademark strepen op de zijkanten van het nieuwe keepersshirt. Op het nieuwe uitshirt van de club staan deze op de schouders en mouwen. De drie strepen van het sportmerk zijn op dit shirt zwart. Bovendien is het nieuwe keeperstenue van Feyenoord uitgerust met verschillende logo's. De rechter borst bevat het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014 verbonden aan de club en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven. De andere borst bevat het logo van de club met een gouden ster. Deze ster verwijst naar de veertien kampioenschappen van de club. OPEL versiert de linker mouw en het midden van het nieuwe keeperstenue van Feyenoord. De autofabrikant is sinds 2013 hoofd- en shirtsponsor van de club en heeft inmiddels laten weten dat dit het laatste seizoen als hoofdsponsor zal zijn. Vanaf 2017-2018 zal er een nieuwe sponsor op het shirt van de Rotterdammers staan. Het nieuwe tenue van Feyenoord wordt gecompleteerd door een rood keepersbroekje met zwarte Adidas strepen en overwegend rode kousen met zwarte details. De tenues van Feyenoord zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze technologie zorgt namelijk voor een vochtafwerend, ventilerend en verkoelend effect.

Feyenoord keepershirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe keepersshirt van Feyenoord voor 2016-2017 kan je exclusief kopen in de clubshop van Feyenoord. De prijs van het nieuwe shirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen € 72,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de keepers van Feyenoord. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening? Deel het hieronderr!

Feyenoord -keepersshirt -2016-2017