20 november 2015

FCLOCO lanceert twee nieuwe Britse boxershorts

Het voetbal- en boxershort merk FCLOCO heeft in de aanloop naar de feestdagen weer twee nieuwe boxershorts gelanceerd voor de echte voetballiefhebbers. Deze twee nieuwe FCLOCO boxershorts vinden hun oorsprong in Groot Brittannië, het land waar het spelletje begonnen is in de negentiende eeuw. De Pride of Nation boxershort van FCLOCO staat geheel in het teken van Groot Brittannië als land waar het spelletje haar oorsprong vindt. De FCLOCO Celts boxershort is een ode aan The Celts: Celtic, de club die het langst op het hoogste niveau speelt en nog nooit gedegradeerd is. We bespreken beide designs en geven uiteraard aan waar de de nieuwste boxershorts van het Britse voetbalmerk exclusief kunt kopen!

Pride of Nation FCLOCO boxershort

De nieuwe Pride of a Nation boxershort van FCLOCO is overwegend donkerblauw met de Union Jack vlag. De Union Jack is de vlag van het Verenigd Koninkrijk. De huidige Union Flag is een combinatie van de vlaggen van Engeland, Schotland en Ierland. Deze boxershort is een ode aan Groot Brittannië als voetballand. Het is niet alleen het land waar voetbal haar oorsprong vindt, maar ook waar voetbal gelijk staat aan sfeer! Een wedstrijd in Groot-Brittannië is niet zomaar een wedstrijd, het is veel meer dan dat! Voetbal is in Groot-Brittannië ontstaan en daar zijn ze erg trots op. De wedstrijden worden vol passie gespeeld door jong en oud. Op de linkerpijp van de boxershort staat één van de drie leeuwen met een retro voetbal en de tekst: passion of a nation!

Celts FCLOCO boxershort

De Celts boxershort staat geheel in het teken van Celtic. De boxershort wordt gekenmerkt door het design van groene strepen over de gehele boxershort. Dit design is afgeleid van de horizontaal groen/wit gestreepte voetbalshirts van de club. Bij de oprichting an de club speelde Celtic in een tenue bestaande uit een wit voetbalshirt, een zwart broekje en zwart/wit gestreepte kousen. In 1889 veranderde het design van het voetbalshirt in een voetbalshirt met groene en witte verticale banen en vanaf 1903 werden de voetbalshirts van Celtic gekenmerkt door de horizontale groene en witte banen. Groen is niet alleen een belangrijk onderdeel van de clubkleuren en de tenues van Celtic, maar is ook de kleur van de stoeltjes in Celtic Park. Vanaf 1930 deed het klavertje vier zijn intrede bij The Hoops. Hoewel dit klavertje vier vanaf de jaren '30 werd gebruikt in het logo van de club, droeg Celtic pas voor het eerst in 1977 het logo met een Keltisch klavertje vier op de borst. Op de nieuwe FCLOCO boxershort komt deze Keltische klavertje vier terug op de linkerpijp. Het klavertje vier brengt volgens de Keltische cultuur voor geluk en voor  de supporters van Celtic nog méér.  Celtic is voor haar supporters namelijk veel meer dan een voetbalclub. Zij is een weerspiegeling van hun cultuur en geschiedenis. Velen geloven dat het succes van Celtic FC hun Ierse/Schotse, dus Keltische, geschiedenis en identiteit heeft doen overleven.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwste FCLOCO boxershorts. Deze nieuwe voetbal boxershorts kan je per direct kopen in de online sportfashion shop van Sportus.nl. De prijs van deze boxershorts is € 19,95, evenals andere boxershorts van FCLOCO zoals de Paolo, Brasil, Gazzetta, Les Bleus, de Naraja Mecanica en de Spielfuhrer. Vandaag besteld, morgen in huis.

Nieuwe -fc -loco -boxershorts

Gerelateerd nieuws