FC Nordsjælland voetbalshirts 2019-2020

De Deense club FC Nordsjælland en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 gelanceerd. Nike verzorgt vanaf dit seizoen de tenues van de Deense club en vervangt daarmee Diadora. Het Italiaanse sportmerk was sinds 2013 kledingsponsor van de Denen. Met Nike tekende FC Nordsjælland een contract tot de zomer van 2023. In de nieuwe tenues speelt FC Nordsjælland de wedstrijden in de Deense Superliga en de beker gedurende dit seizoen. De club heeft niet alleen nieuwe voetbalshirts, het introduceerde ook een geheel nieuw logo, dat vanaf nu ook op de nieuwe tenues staat.

FC Nordsjælland thuisshirt 2019-2020

Het FC Nordsjælland thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en heeft verder alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt bevat een combinatie van een diagonale en rechte hals en over de mouwen lopen flitsende strepen. De binnenkant van de hals bevat nog een extra taping. Op de borst staan de logo’s van Nike en de club. Het embleem van de club betreft een gemoderniseerd logo. De klassieke tijger met bal uit het logo is vervangen door een brullende tijger. Bovendien bevat het logo niet meer de naam van de club, maar alleen de initialen: FCN. Daarnaast zijn de zwarte details uit het logo verdwenen. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

FC Nordsjælland uitshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Nordsjælland uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat een Vapor hals en flitsende strepen op de mouwen. Het voetbalshirt is verder geel met zwarte logo’s van de club en Nike. Op het midden van zowel het thuisshirt als uitshirt staat het logo van sponsor DHL. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met zwarte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Nordsjælland tenues voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Skov Olson, Nelsson, Mads Pedersen, Bartolec, Amon en nog meer spelers.

FC Nordsjælland voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van de Deense club kun je vanaf juli exclusief bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Directe levering gegarandeerd. 

Bestel de voetbalshirts exclusief in deze winkel!