FC Luzern voetbalshirts 2021-2022

FC Luzern en kledingsponsor CRAFT hebben inmiddels ook de nieuwe FC Luzern voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Zwitserse club de wedstrijden in de Zwitserse Super League, de beker en de Conference League gedurende 2021-2022. FC Luzern won afgelopen seizoen de Zwitserse beker en neemt daarom deel aan (de voorrondes) van de Conference League. Het Scandinavische sportmerk CRAFT, dat ook verantwoordelijk is voor de productie van de PEC Zwolle voetbalshirts, is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van FC Luzern.

FC Luzern thuisshirt 2021-2022

Het Craft FC Luzern thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen overwegend paars en wordt met name gekenmerkt door de horizontale witte blokken aan de rechter zijkant van het voetbalshirt. Deze blokken worden naar de onderkant van het voetbalshirt langer. De rechtermouw van het FC Luzern thuistenue is ook wit en verder bevat het tenue een brede V-hals. De rechterborst bevat het logo van Craft en de linkerborst de badge van de club. Otto's is de hoofdsponsor van de bewoners van de Swissporrarena en het tenue bevat ook de logo's van Credit Suisse, mycasino en de Luzerner Kartonalbank. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de leus van de club verwerkt: ''Zäme för de FCL.'' Het Luzern thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met witte accenten.

FC Luzern uitshirt 2021-2022

Het Craft FC Luzern uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat hetzelfde design van horizontale paarse banen. De rechtermouw van het uittenue is paars en de linkermouw wit. Alle sponsorlogo's en de badge van de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met paarse details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Luzern voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Badstuber, Whermann, Gentner, Schürpf, Schuld, Capo, Domgjoni en nog meer spelers. De nieuwe FC Luzern voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Zwitsers. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt voor 2021-2022? Check het in deze fanshop! 

FC Luzern thuisshirt 2021-2022

FC Luzern uitshirt 2021-2022

 

Gerelateerd nieuws