FC Lugano voetbalshirts 2019-2020

De Zwitserse club FC Lugano en kledingsponsor Acerbis hebben inmiddels ook de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. Lugano eindigde afgelopen seizoen als derde in de Zwitserse competitie en speelt daarom in de Europa League. In de groepsfase van het toernooi neemt de club het op tegen Dinamo Kiev, FC Kopenhagen en Malmö FF in poule B. Bovendien speelt de club van trainer Andrea Manzo in de nieuwe tenues de wedstrijden in de Zwitserse Super League gedurende 2019-20. Het Italiaanse merk Acerbis is sinds 2014 de kledingsponsor van FC Lugano en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2020.

FC Lugano thuisshirt 2019-2020

Het FC Lugano thuisshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de brede v-baan over de borst. In deze v-baan is op de linkerborst het logo van de club verwerkt en de andere borst bevat het logo van subsponsor RAIFFEISEN. Boven de v-baan staat het logo van kledingsponsor Acerbis en op het midden van het tenue prijkt sponsor AIL. Het tenue van FC Lugano is verder uitgerust met een V-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen bevat een witte strip. De voorkant van het thuistenue van Lugano bevat bovendien een design van horizontale krijtstrepen. Dit design is ook te zien op de voetbalbroekjes, welke verder zwart zijn. Hetzelfde geldt voor de kousen van het FC Lugano thuistenue.

FC Lugano uitshirt 2019-2020

Het FC Lugano uitshirt voor 2019-2020 is wit en bevat dezelfde v-baan over de borst. Dit tenue heeft verder hetzelfde template als het thuisshirt en alle logo's staan op dezelfde plek als het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Lugano tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gerndt, Daprela, Bottani, Covilo, Sulmoni en nog meer spelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van FC Lugano alleen in de clubshop van de club uit Zwitserland  bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze winkel. Directe levering!

Gerelateerd nieuws