FC Ingolstadt en Adidas hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd. Het voetbalshirt van FC Ingolstadt is afgelopen weekend gepresenteerd tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Bayern München. Deze wedstrijd werd door Ingolstadt FC met 2-1 verloren tegen Bayern München. In dit nieuwe shirt speelt Ingolstadt bovendien de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Audi Sportpark gedurende 2016-2017. We bespreken het design van het nieuwe shirt van de Duitse club hieronder.

FC Ingolstadt thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Ingolstadt voetbalshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend rood. De schouders en mouwen van het shirt bevatten een bordeaux rood vlak. In dit bordeaux rode vlak zijn over de schouders en mouwen witte trademark strepen van Adidas verwerkt. Deze drie Adidas strepen worden afgesloten door een horizontale witte lijn. Ook de v-hals bevat witte accenten. Bovendien bevat de onderkant van het shirt een horizontale witte band. Op de borst prijken de logo's van de in 2015 gepromoveerde club en Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2010 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in 2006-2007. Op het midden van het shirt van FC Ingolstadt staat het logo van hoofdsponsor Mediamarkt. Mediamarkt versiert sinds 2015 het shirt van de club. Het nieuwe shirt van de in 2004 opgerichte club is overwegend rood met witte Adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn geheel rood met aan de bovenkant witte trademark strepen en in het wit het logo van de kledingsponsor. De nieuwe tenues van FC Ingolstadt 04 zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirt schitteren spelers als Hartmann, Leckie en Roger.

FC Ingolstadt shirt kopen

Het nieuwe FC Ingolstadt 04 shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli 2016 kopen in de online shop van de club en in de shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!



FC-Ingolstadt -thuisshirt -2016-2017