6 december 2016

FC Bayern München Pre-Match thuisshirt 2017

Adidas breidt Bayern München's wedstrijdcollectie uit met een heerlijk pre-match thuisshirt 2017. Het stoere pre-match voetbalshirt zal vanaf nu gedragen worden tijdens de warming-up voorafgaand aan thuiswedstrijden in de Allianz Arena en anticipeert daarmee ook alvast op de overwintering van 'FC Hollywood' in Europa. Dit houdt in dat Der Rekordmeister dit pre-match shirt ook zal dragen voorafgaand aan Champions League thuiswedstrijden. Adidas en Bayern München bieden met dit pre-match voetbalshirt tevens een zweetafvoerend shirt voor FC Bayern München fans!

Het nieuwste pre-match thuisshirt 2017 van Bayern München kent een overwegend wit design. Daarnaast wordt dit voetbalshirt ook versierd met zwarte, grijze en rode details. Zo kent het shirt een zwarte v-hals en is ook de bies aan de uiteinden van de mouwen zwart. Het shirt dat ook bekend staat als het warming-up shirt is gemaakt van een vochtafvoerende stof dat een stoer grafisch artwork op de borst laat zien. Het clublogo komt op de linkerborst terug en laat natuurlijk ook de 5 opvallende gouden kampioensterren zien. De sterren eren de prestaties van Der Rekordmeister en staan voor de 26 behaalden landskampioenschappen. Een rood logo van Adidas op de rechterborst complementeert het design.

Bayern -Munchen -pre -match -shirt -17

Dit Bayern München warming-up shirt bevat
climalite®-stof. Deze stof voert het zweet weg van de huid. Op deze manier blijft het lichaam droog. Dit komt ten goede aan de prestaties van voetballers op het veld. Het shirt zal gedragen worden door sterspelers als Robben, Lewandowski, Vidal, Ribery, Müller, Hummels en Lahm.

FC Bayern München Pre-Match thuisshirt 2017

Wil jij er net zo bij lopen als de sterspelers van Bayern München. Wacht dan niet langer. Ga naar de online store van Adidas en shop dit stoere pre-match voetbalshirt van FC Hollywood direct!

Koop het hier...

Bayern -Munchen -pre -match -shirt -2