FC Andorra voetbalshirts 2019-2020

Vandaag de wedstrijdshirts van een onbekendere club. De nieuwe voetbalshirts van FC Andorra zijn namelijk afgelopen week gelanceerd. Voor het grote publiek een onbekende club, echter de eigenaar van de club is wel bekend. Gerard Pique kocht FC Andorra in december 2018 en aankomend seizoen speelt de club in de Segunda Division B. Dit komt omdat Pique ongeveer € 450.000 euro betaalde om CF Reus te mogen vervangen in deze competitie. Reus kampte met financiële problemen en werd verplicht om een stap terug te zetten. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van FC Andorra, de club van FC Barcelona superster Gerard Pique? Check de details hier!

FC Andorra thuis shirt en tenue 2019-2020

Aan de nieuwe shirts van FC Andorra valt meteen de invloed van Gerard Pique te zien. Nike, dezelfde kledingsponsor als van FC Barcelona vervangt vanaf dit seizoen namelijk het lokale sportmerk Luanvi. Het bekende Amerikaanse sportmerk heeft gekozen voor een bijzonder design van het nieuwe thuisshirt. Als dit namelijk het nieuwe shirt van het nationaal team van Andorra zou zijn, zou daar ook niemand raar van opkijken. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de vlag van het land. Brede banen in de kleuren blauw, geel en rood vormen de vlag van Andorra. De mouwen, zijkanten en hals van het shirt zijn wit van kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Nike, de bekende swoosh is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst valt het logo van FC Andorra te zien. Een schitterend clubwapen heeft de voetbalclub uit de hoofdstad van het land. Ook de naam van de kledingsponsor valt terug te lezen op het shirt. MORABANC staat namelijk op de buik. Blauwe kousen en broek maken het thuistenue van FC Andorra voor het seizoen 2019-2020 compleet.

FC Andorra uit shirt en tenue 2019-2020

Niet alleen het thuisshirt van FC Andorra werd afgelopen week bekend gemaakt. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk ook het nieuwe uittenue gelanceerd. Dit FC Andorra uitshirt is gebaseerd op het Nike Tiempo Premier Template. De basiskleur van het nieuwe uit tricot is zwart en heeft een bijna onzichtbare feature van horizontale krijtstrepen. Verder heeft het shirt een ronde hals en is het Nike logo op de rechterkant van de borst wit van kleur. Dit geld ook voor de naam van de hoofdsponsor op de buik van het shirt. Het clubwapen van FC Andorra staat ook bij het uitshirt op de linkerborst. Het nieuwe uittenue van FC Andorra wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

FC Andorra voetbalshirt bestellen.

Op dit moment zijn de nieuwe shirts van FC Andorra alleen te bestellen in de fanshop van de club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van de Europese topclubs? Check dan het overzicht in de webshop hieronder. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Europese clubshirts in DEZE SHOP!

 

Gerelateerd nieuws