11 oktober 2016

Eritrea voetbalshirts 2016-2017

In de categorie exotische voetbalshirts! De nieuwe Eritrea voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor AMS Clothing en de nationale voetbalbond van Eritrea. Deze shirts worden gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. De nieuwe shirts van het Afrikaanse land zijn geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. De voetbalbond en AMS presenteerden afgelopen week zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. We bespreken ze kort hieronder.

Eritrea thuisshirt 2016-2017

Alle nieuwe shirts van Eritrea hebben hetzelfde template. Het nieuwe Eritrea thuisshirt voor 2016-2017 is wit en bevat details uit de kleuren van de vlag. De vlag van het land wordt gekenmerkt door de blauwe, rode en groene banen. Het nieuwe thuisshirt van Eritrea bevat aan de rechterkant een blauwe, rode en groene baan. Deze banen komen ook terug aan in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals en staat de naam van het land op de achterkant van het voetbalshirt. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond  Eritrean National Football Federation (ENFF). Op het midden van het nieuwe shirt staat het logo van kledingsponsor AMS, terwijl de rechter borst het wapen van Eritrea bevat.

Eritrea uitshirt 2016-2017

De nieuwe uitshirts van Eritrea hebben vrijwel hetzelfde template. Het uitshirt is overwegend blauw met een rode v-hals. Over de rechterkant van dit uitshirt loopt een gele, rode en groene baan, terwijl deze kleuren ook weer terug komen in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's en emblemen van de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Een 3e shirt completeert het geheel aan nieuwe shirts van de ''Red Sea Boys''. Het 3e shirt van Eritrea is overwegend geel en bevat ook een blauwe, rode en groene baan over de rechterkant van het nieuwe shirt. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en ook dit shirt is uitgerust met een v-hals.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Eritrea! Deze shirts kan je vanaf nu scoren in de online shop van Subside Sports!


ERITREA-voetbalshirt -2016-2017

 

Gerelateerd nieuws