EC Vitória voetbalshirts 2021

De Braziliaanse voetbalclub Esporte Clube Vitoria heeft de nieuwe EC Vitória voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club de Brasileiro Serie B (het tweede niveau van Brazilië) en bekerwedstrijden gedurende 2021. Dit jaar is de club zelf verantwoordelijk voor de productie. Daarvoor heeft het een nieuw merk in het leven geroepen: ''Nego.'' Dit merk vervangt Kappa als kledingsponsor. EC Vitoria is opgericht in 1899 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio Manoel Barradas in Salvador.

EC Vitoria thuisshirt 2021

Het EC Vitoria thuisshirt 2021 heeft de standaard look. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede zwarte en rode verticale blokken. Dit zijn ook de kleuren van de toelopende V-hals. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart en worden afgesloten door een rode band. Verder zijn de verticale banen uitgerust met een print van horizontale en diagonale strepen, welke de vorm hebben van het logo van ''kledingsponsor'' Nego. Dit detail komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: ''Todas As Vozes Contrao Racismo.'' (Alle stemmen tegen racisme). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode details.

EC Vitoria uitshirt 2021

Het EC Vitoria uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met een design van dunne, flitsende strepen, die het logo van Nego symboliseren. Ook dit tenue bevat een brede V-hals in het zwart rood. De band aan de onderzijde van de rechtermouw is zwart en die aan de onderkant van de andere mouw is rood. De logo's van de club en de kledingsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit EC Vitoria voetbalshirt bevat dezelfde tekst als het thuisshirt aan de onderkant. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel zwarte als rode accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de EC Vitoria voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Reis Silva, Duarte, Ewandro en nog meer spelers.

De nieuwe EC Vitória voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in deze Vitoria fanshop! 

EC Vitoria thuisshirt 2021

EC Vitoria uitshirt 2021

Gerelateerd nieuws