15 oktober 2020

Dundalk FC voetbalshirts 2020-2021

De Ierse voetbalclub Dundalk FC heeft haar nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Wij als Nederlanders gaan deze shirts voornamelijk zien in de Europa League. Dundalk FC heeft zich geplaatst voor dit internationale toernooi. In poule B neemt Dundalk FC het op tegen Arsenal, Molde en Rapid Wien. Dundalk FC begint de campagne met een thuiswedstrijd tegen het Noorse Molde. Nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Dundalk FC? Check de details hieronder!

Dundalk FC thuisshirt 2020-2021

Verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt van Dundalk FC is het Engelse Umbro. De basiskleur van het nieuwe tenue is wit en wordt versierd met de clubkleuren van de Ierse club. Aan de bovenkant van het shirt lopen twee horizontale banen in de kleuren zwart en rood. De mouwen van het shirt zijn wit met een zwart blok aan de onderkant. Het nieuwe tricot is uitgerust met een moderne kraag. Aan de achterkant van de kraag loopt een rode lijn. Op de rechterborst, in de rood/zwarte banen, staat de dubbele diamant van kledingmerk Umbro. Deze is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Ieren. Boven dit clublogo schittert een gouden ster. Deze staan voor de veertien landskampioenschappen van Dundalk FC. Ook de afgelopen twee seizoenen werd de Ierse topclub landskampioen. Een zwarte voetbalbroek en witte kousen completeren het thuistenue.

Dundalk FC uitshirt 2020-2021

Ook het uitshirt van de Ieren is bekend. Tijdens de uitwedstrijden in de Europa League speelt Dundalk FC in het zwart. Het shirt is verder uitgerust met rode details. Deze details komen terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen. Ook in de omlijning van de kraagkomt deze rode kleur terug. Rood en zwart zijn de clubkleuren van Dundalk FC. Het nieuwe uittricot wordt gekenmerkt door een klassiek karakter. Dit komt terug in de polo kraag van het shirt, welke zelfs is uitgerust met knopen. De dubbele diamant, het logo van kledingsponsor Umbro, komt terug op de schouders en op de rechterborst. Deze is wit van kleur. Op de linkerborst staat het clubwapen van Dundalk FC. Shirtsponsor van de Ierse club is Fyffes. Fyffes heeft een blauw logo. Het nieuwe uittenue van Dundalk FC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

De nieuwe voetbalshirts van Dundalk FC Zijn op dit moment alleen te koop in de webshop van de club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Europese topclubs? Check deze webshop. Directe levering gegarandeerd!

Dundalk FC thuisshirt 2020-2021

Dundalk FC uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws