Dit zijn de nieuwe Bayern Munchen trainingsshirts 2023

Bayern München en adidas hebben vandaag de nieuwe Bayern München collectie 2023 gepresenteerd. Deze collectie bevat niet alleen een nieuw trainingspak, maar ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het Bayern München trainingsshirt 2023 wordt door het team van trainer Julian Nagelsmann alleen gedragen tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023 en het warming-up shirt tijdens de warming-up vanaf nu tot medio mei 2023. Dan lanceert de club namelijk de trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

Bayern München trainingsshirt 2023

Het Bayern München trainingsshirt 2023 is overwegend rood en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit betreft het template dat adidas voor alle trainingskleding gebruikt tijdens het seizoen 2022-2023. Het trainingsshirt is volledig rood en bevat op de schouders een vlak met lichtblauwe en witte adidas trademark strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van het adidas logo op de rechterborst. Het trainingsshirt is verder uitgerust met een lichtblauwe V-hals en op de linkerborst prijkt het logo van de Rekordmeister, inclusief vijf kampioenssterren. Het adidas Condivo 22 template komt vooral tot uiting in een diagonaal vlak op de zijkanten van het trainingsshirt. Dit vlak is rood en bevat een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Hier bevindt zich ook een diagonale witte lijn. Daaronder bevindt zich een lichtblauw vlak, welke doorloopt over de achterkant van het trainingstenue. Het Bayern München trainingstenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op het trainingsbroekje staan ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk.

Bayern München warming-up shirt 2023 

Het Bayern München warming-up shirt 2023 heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsshirt, maar bevat een design van diagonale blokken als all-over print op de body van het warming-up shirt. De basiskleur van dit voetbalshirt is lichtblauw en de blokken op dit trainingsshirt zijn lichtblauw en rood. Het warming-up shirt bevat een ronde hals en dit trainingstenue bevat geen adidas strepen. Het logo van adidas en de club staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt en dit tenue wordt gecompleteerd door hetzelfde trainingsbroekje. Beide trainingsshirts zijn, zoals alle adidas trainingskleding, uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Bayern München trainingsshirt bestellen

De Bayern München trainingscollectie 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Het trainingsshirt is € 55,- en het warming-up shir t € 70,-. Check ook andere nieuwe Bayern München trainingskleding in deze winkels!

Bestel dit nieuwe trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

Bayern München trainingsshirt 2023
Bayern München warming-up shirt 2023