Dit zijn de beige Nike Air Max DN sneakers

De nieuwe Nike Air Max DN sneakers gelanceerd en zijn ook beschikbaar in een beige versie! De beige (door Nike ‘’Light Orewood Brown’’ genoemd) is onderdeel van de eerste collectie van de Nike Air Max DN lijn, het nieuwe silhouet van de Nike Air Max sneakers! De sneakers bevatten verschillende nieuwe kenmerken, die we samen met de kleurstelling van de beige sneakers gaan bespreken!We beginnen met de upper van de beige Nike Air Max DN sneakers. De upper is beige en wordt gekenmerkt door de getextureerde structuur van kleine siliconen pods, die in golven op de bovenkant van de schoenen zijn verwerkt. De upper van de Nike Air Max DN sneakers is gemaakt van verschillende dunne laagjes mesh. Deze dynamische laagjes hebben als kenmerk dat deze het optimale ademende vermogen heeft en ook nog eens super licht is.

Bij de Nike Air Max DN sneakers draait alles om de kleurstelling van de sneakers en met name dat de kleuren van de schoenen ook echt bij elkaar passen. Bij de release van de Nike Air Max DN silo werd dit expliciet genoemd en voor deze versie geldt dat daar niks van gelogen is. Waar de upper van de sneakers (inclusief veters) geheel beige is, bevatten deze schoenen ook details die perfect bij deze kleur passen. De zijkanten bevatten een roestkleurige tint (Light Iron Ore), terwijl de Air unit op de zijkanten een blauw/groene tint heeft. Daar komen we direct bij het belangrijkste kenmerk van de Nike Air Max DN sneakers.

Beige Nike Air Max DN sneakersDe Air Max unit bestaat uit twee dubbele drukbuizen/kamers, dus vier tubes. De achterste tubes hebben een hogere druk (15psi), terwijl de achterste twee units een lagere druk (5psi) hebben. Wanneer je beweegt, stroomt de lucht tussen de buizen in de twee kamers. De constructie van de tubes zorgt ervoor dat de lucht kan reageren op de druk terwijl je beweegt. Hierdoor ontstaat bij iedere stap een soepel gevoel, dat comfortabel aanvoelt en ook nog eens super interactief is. Het zorgt voor de ideale demping. Dit effect wordt door Nike ‘’Dynamic Motion’’ genoemd. Door de onafhankelijke constructie van de twee kamers kunnen de units bij iedere stap reageren op de belasting van je lichaam. Het gevoel van hiel-tot-teenbeweging is naadloos omdat de luchteenheid perfect communiceert met de voeten en meebeweegt.

De Nike Air Max DN sneakers zijn tot in detail geperfectioneerd. Rondom de middenvoet bevindt zich een zogenaamde TPU clip en ook de hielkap is gemaakt van TPU. Beide zorgen voor de perfecte ondersteuning van respectievelijk de middenvoet en de achillespees. Onder de Air unit aan de binnenkant van heeft Nike Phylon foam aangebracht, wat weer voor nog meer comfort zorgt onder de voeten. De buitenzool bestaat uit rubber, dat perfect de hiel omsluit en de perfecte grip heeft. Bovendien is dit materiaal slijtvast.

Uiteraard staan op de beige sneakers ook verschillende uitingen van Nike. Op de neus en de achterkant van de sneakers prijkt het Air Max teken, terwijl op de zijkanten de iconische swoosh prijkt. Wil jij energie krijgen van je sneakers? Dan bieden de Nike Air Max DN sneakers de perfecte uitkomst! Naast de beige versie zijn de sneakers ook in andere opvallende kleurstellingen beschikbaar.