Dit is het zwarte Arsenal trainingspak 2023-2024

De spelers van Arsenal dragen dit seizoen niet alleen een rood/goud trainingspak, maar ook een zwart trainingspak met lichtblauwe en gele details. Dit trainingspak wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van ''The Gunners'' uit een training sweater en een trainingsbroek. Het trainingspak heeft het standaard adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt het merk voor alle trainingspakken tijdens het seizoen 2023-2024.

Arsenal training sweater 2023-2024 - Zwart/Lichtblauw/Geel

De Arsenal training sweater is zwart met details in het lichtblauw en geel. Kenmerkend voor het adidas TIRO23 template is dat de adidas strepen op de onderkant van de mouwen staan. Op de rechterkant zijn deze strepen lichtblauw en op de andere kant geel. Hetzelfde geldt voor een diagonale lijn op de schouders. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo in het lichtblauw. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat dit logo drie diagonale blokken bevat. De andere borst is uitgerust met het clublogo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak, in dit geval: grijs/geel. Op het midden van de training sweater staat het logo van hoofdsponsor Emirates Fly Better in het geel. Een ander kenmerk van het TIRO23 template is dat de zijkanten van de training sweater een diagonaal blak bevatten. Deze zijn ook een combinatie van lichtblauw en geel. De Arsenal training sweater heeft de volgende functionele kenmerken:

 • De Arsenal training sweater 2023-2024 bevat een semi-hoge hals (geribbeld) met een rits tot de borst
 • De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor een nog betere pasvorm
 • Materiaal: 100% polyester met stretch
 • Boorden en zoom met ribbels voor de perfecte pasvorm
 • Adidas AeroReady technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Arsenal trainingsbroek 2023-2024 - Zwart

De Arsenal trainingsbroek 2023-2024 is zwart en bevat ook lichtblauwe en gele details. De adidas strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek. Op het rechter gedeelte van de trainingsbroek zijn alle details lichtblauw en op het linker gedeelte geel. Ter hoogte van de heupen staan de logo's van adidas en de club. De naden zijn ook in dezelfde kleurencombinatie. De Arsenal trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

 • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm kunt bepalen.
 • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.
 • De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.
 • De onderkant van de Arsenal trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.
 • Materiaal: 100% gerecycled polyester
 • Adidas AeroReady technologie

Voor volwassenen is het Arsenal trainingspak ook in een PRO versie beschikbaar. Dit betreft het trainingspak dat ook echt door de spelers gedragen wordt. Dit trainingspak bevat extra knit ventilatiezones. In deze trainingspakken is ook elastaan verwerkt, waardoor het trainingspak nog beter aansluit op het lichaam.

Arsenal trainingspak bestellen

Dit Arsenal trainingspak kun je zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) als voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) bestellen. Dit zijn de prijzen

 • Training sweater kinderen: € 65,-
 • Training sweater volwassenen: € 75,-
 • Trainingsbroek: Vanaf € 60,-
Dit is het zwarte Arsenal trainingspak 2023-2024
Dit is het zwarte Arsenal trainingspak 2023-2024
Dit is het zwarte Arsenal trainingspak 2023-2024