Dit is het Puma X KOCHÉ AC Milan 4de voetbalshirt 2023

AC Milan en Puma hebben in samenwerking met het Franse modemerk KOCHÉ het AC Milan 4e voetbalshirt 2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van Stefano Pioli een anatla van de resterende Serie A en Europese wedstrijden dit seizoen. Het voetbalshirt heeft veel weg van het AC Milan thuisshirt 2022-2023, maar is een gepixelde versie van het thuistenue. Dit idee is afkomstig van KOCHÉ en daar vertellen we in dit artikel natuurlijk alles over. Het stijlvolle rood/zwart gestreepte AC Milan voetbalshirt heeft een ''digital 8-bit glory'' metamorfose ondergaan, waarbij heritage gecombineerd wordt met de performance van Puma en de street couture van KOCHÉ, waardoor het voor de spelers ene perfect voetbalshirt is om te dragen tijdens de wedstrijden en voor de fans ook ideaal is om op straat te dragen. De collectie bevat niet alleen een nieuw voetbalshirt, maar ook een keepersshirt en een trainingsjack.

Geen strepen maar pixels

Het AC Milan 4e voetbalshirt plaatst het zwart/rode erfgoed van de club in het centrum van een nieuw gepixeld universum, waar realiteit samengaat met verbinding, terwijl het enige dat telt rood en zwart is! Met wat fantasie zijn de verticale rode en zwarte banen te herkennen in het nieuwe tenue, maar aan de bovenkant bevatten deze banen een gepixelde print. Vanaf het midden naar de onderkant van het voetbalshirt zijn de banen uitgerust met een design van diagonale lijnen. Puma en KOCHÉ hebben ook een touch of gold aan de voetbalshirts toegevoegd, om de tenues een elegante look te geven aan de rode en zwarte banen. Deze gouden accenten komen terug in het Puma logo op de rechterborst en de schouders. Het logo van Koché staat onder het logo van Puma op de linkerborst. Het AC Milan logo betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van één van de kleuren van het tenue, in dit geval goud. Ook de logo's van van Emirates Fly Better op het midden en BitMex op de linkermouw zijn goud. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een zwarte V-hals en gevouwen kraag. Het AC Milan vierde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode en gouden accenten.

Reacties

Marco Muller, Senior Head of Product Line bij Puma, reageert: ''Pixels zijn de atomen van digitale afbeeldingen. Ze doen ons denken aan de 8-bit games, de nostalgische vroege internetgraphics en nemen een eigentijdse vorm aan in de vorm van Crypto-punks, die tegenwoordig centraal staan in de popcultuur. Het idee achter de print op het nieuwe AC Milan voetbalshirt is om de pixels op zo'n manier te laten zien dat deze op de iconische AC Milan strepen lijken, maar tegelijkertijd ook de pixels te ontleden om op te gaan in het zwart van het voetbalshirt om een gestileerde digitale look en feel te creëren.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer bij AC Milan, vult aan: ''Dit AC Milan 4e voetbalshirt, dat ontworpen is door PUMA en KOCHÉ, is de perfecte incarnatie van AC Milan's innovatieve drang om pionier en trendsetter te zijn. Dit voetbalshirt bewijst het vermogen om de zwarte en rode banen te combineren met goud in een modern ontwerp en het vermogen om voetbal en mode op een geloofwaardige en authentieke manier samen te voegen.

Als laatste komt Christelle Kocher, oprichter en creative director van KOCHÉ aan het woord: ''Het was zo'n eer voor mij om aan dit cult voetbalshirt te werken. Ik ben voetbalfan en AC Milan is één van de meest iconische voetbalclubs allertijden. Ik ben erg trots dat ik de AC Milan spelers op het veld een elegante KOCHÉ look kan geven. Het was een waar genoegen om diep in het DNA van AC Milan te duiken en een moderne touch te geven aan de rode en zwarte strepen.''

AC Milan 4de voetbalshirt bestellen

Het Puma X KOCHÉ AC Milan 4e voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check ook andere AC Milan merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel dit voetbalshirt direct in de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

AC Milan 4e voetbalshirt 2023

AC Milan 4e voetbalshirt 2023

AC Milan 4e voetbalshirt 2023