Dijon FCO voetbalshirts 2020-2021

Dijon Football Côte d'Or en kledingsponsor Lotto hebben inmiddels ook de nieuwe Dijon FCO voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues spelen ‘’Les Rouges’’ de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden dit seizoen. Dijon eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Franse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stade Gaston Gérard. 

Dijon FCO thuisshirt 2020-2021

Het Dijon FCO thuisshirt is dit jaar weer overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede zwarte, verticale band over het midden van het tenue. Deze band wordt onderbroken door het logo van shirtsponsor BTPRM. Verder bevat het thuistenue van Dijon een ronde hals, welke aan de voorkant rood is en aan de achterkant zwart. De onderkant van de mouwen bevatten een vlak in de vorm van een golf, waarin het logo van kledingsponsor Lotto is verwerkt. Het logo van het van origine Italiaanse sportmerk prijkt ook op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de club in het wit/rood en op het tenue staan ook de logo’s van DVF, Suez en LCR. Het thuistenue van Dijon wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een zwarte band. De kousen van het thuistenue van de in 1998 opgerichte voetbalclub zijn overwegend rood, met uitzondering van de onderkant. Deze is zwart.

Dijon FCO uitshirt 2020-2021

Het Dijon FCO uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is echter geheel wit met over het midden van het tenue een rode band. Dit is ook de kleur van de achterkant van de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor het clublogo en het logo van Lotto. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band en aan de zijkanten een dunne, rode lijn. De kousen zijn aan de bovenkant wit en aan de onderzijde rood. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Dijon tenues voor 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lautoa, Chouiar, Tavares, Benzia en andere spelers.

De nieuwe Dijon FCO tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de fanshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 clubs? Check het dan in deze FANSHOP!

Dijon thuisshirt 2020-2021

Dijon uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws