Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Voetbalshirts.com in samenwerking met partners Subside Sports, Sportus, Voetbalpings, Voetbalreizen.com en NR10.BE de Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing georganiseerd. Vorig jaar werd het roze Juventus uitshirt met de grote zwarte ster door de bezoekers van de website www.voetbalshirtvenhetjaar.nl gekozen tot het voetbalshirt van het jaar. Het jaar daarvoor viel de eer aan het witte Inter Milan uitshirt 2010-2011, welke gekenmerkt werd door de draak over de zijkant van het voetbalshirt. Welk shirt zal het dit jaar worden? Word het weer een voetbalshirt van Nike en een Italiaanse club? Jij kan hier invloed op hebben!

Voetbalshirt Van Het Jaar 2012

Uit 25 door een deskundige Voetbalshirts.com jury vooraf genomineerde voetbalshirts, waarin clubs of landenteams gedurende het jaar 2012 hebben gespeeld, kan iedereen namelijk stemmen op zijn of haar favoriete voetbalshirt. Hiervoor is een speciale website gelanceerd: www.voetbalshirtvanhetjaar.nl. Daarnaast is het mogelijk zelf suggesties in te brengen op de website. Als dit desbetreffende voetbalshirt door meerdere bezoekers wordt aanbevolen, komt deze ook tussen de geselecteerde voetbalshirts te staan. De 25 genomineerde voetbalshirts zijn afkomstig uit verschillende windstreken. Zo is bijvoorbeeld het zonnestralen shirt van de Zuid-Afrikaanse club Kaizer Chiefs genomineerd, als ook het voetbalshirt van Boca Juniors, welke gebaseerd is op de eerste voetbalshirts van de club in 1907. Het is bovendien de eerste keer dat er voetbalshirts van Major League Soccer clubs zijn genomineerd. Dit jaar viel de eer aan het shirt van Deportivo Chivas met als sponsor Corona en het voetbalshirt van La Galaxy, het shirt waarin de club dit jaar kampioen is geworden. Verder worden de nominaties gecompleteerd door verschillende klassieke voetbalshirts van clubs- en landenteams uit Europa. Vind jij het raketje van Barcelona, het golvende Belgie shirt, het gifzwarte Nederlandse uitshirt, het vintage Napoli shirt, het Palermo retro shirt, het frisse Chelsea shirt of de klassieke voetbalshirts van Frankrijk en Italië hét Voetbalshirt Van Het Jaar 2012? Check snel www.voetbalshirtvanhetjaar.nl om je stem uit te brengen.

Uiteraard wordt de moeite van iedere deelnemer beloond! Iedereen die stemt, maakt namelijk kans op verschillende prijzen, beschikbaar gesteld door de partners van De Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing. De eerste prijs is gesponsord door Voetbalreizen.com! Deze hebben een compleet verzorgde voetbalreis beschikbaar gesteld ter waarde van € 500,-. Voetbalshop Subside Sports en sportfashion specialist Sportus.nl geven beiden een cadeaubon weg ter waarde van € 250,- en € 100,-. De vierde prijs is een Eredivisiewedstrijd van je favoriete club en de vijfde prijs is een te gek retro shirt van COPA. Bovendien geeft FCLOCO zes boxershorts weg uit haar befaamde voetbalcollectie. Stemmen op je favoriete voetbalshirt en ook nog eens kans maken op verschillende prijzen! Wat wil je nog meer? Check www.voetbalshirtvanhetjaar.nl! Begin december worden Het Voetbalshirt Van Het Jaar 2012 en de prijswinnaars bekend gemaakt via de website.