De nieuwe FC Heidenheim voetbalshirts 2024-2025

De Duitse voetbalclub FC Heidenheim heeft het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2024-2025 vandaag officieel gelanceerd. FC heidenheim is sinds dit seizoen terug op het hoogste niveau in Duitsland en staan met nog enkele wedstrijden te spelen keurig in het linkerrijtje van de Bundesliga. Ook dit seizoen is Puma verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de club. Deze functie vervuld het Duitse sportmerk al sinds het seizoen 2022-2023. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van FC Heidenheim? Check alle details hieronder!

FC Heidenheim thuisshirt 2024-2025

De clubkleuren van FC Heidenheim zijn rood en blauw. Het is dan ook niet verrassend dat het nieuwe tricot wordt gekenmerkt door deze kleuren. De basiskleur van het shirt is rood en wordt versierd met blauwe banen, welke in verticale richting over het shirt lopen. Deze banen worden onderbroken door de shirtsponsor MHP staat in witte letters op de buik van het shirt. MHP is sinds het seizoen 2021-2022 de shirtsponsor van FC Heidenheim, en heeft de titel in de 2. Bundesliga in het seizoen 2022-2023 en dus ook de promotie naar de hoogste divisie in Duitsland van dichtbij meegemaakt. Het shirt wordt verder gekenmerkt door witte details. Deze komen terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen en ook de omlijning van de ronde kraag is wit. Het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen van het shirt is ook wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Duitse club. Het nieuwe thuistenue van FC Heidenheim wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuistenue, dat vanaf aankomend seizoen gedragen wordt door spelers als: Dinkci, Beste, Maloney en alle andere sterren van de Duitse club.

FC Heidenheim voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van FC Heidenheim is vanaf media juni te bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen kost het shirt € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de voetbalshirts € 54,95 in de maten (128, 140, 152, 164 en 176). 

De nieuwe FC Heidenheim voetbalshirts 2024-2025