Curaçao voetbalshirts 2019-2021

De voetbalbond van Curaçao en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts van het nationale voetbalelftal officieel gelanceerd met de leus ''NOS TA 12.'' In deze nieuwe tenues speelt het Curaçaos voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de periode 2019-2021. Daarnaast speelt het team van Remko Bicentini in deze nieuwe tenues de wedstrijden in de Gold Cup van 2019. Dit toernooi vindt deze zomer plaats in de Verenigde Staten en Costa Rica.

Ben je direct fan van Curacao? Bestel het voetbalshirt exclusief in deze winkel! 

Curaçao thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Curaçao thuisshirt voor 2019-2021 is gebaseerd op en standaard template van Nike, namelijk het Nike Tiempo Premier template. Het shirt is blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale strepen over het shirt. Daarnaast is het voetbalshirt van Curaçao uitgerust met gele accenten, waardoor het tenue geheel in stijl is van de vlag van Curaçao. De zijkanten van het tenue bevatten een gele strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt daarmee voor extra ventilatie. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals en prijkt de swoosh van Nike in het wit op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond, de Federashion di Futbol Korsou (FFK). Het nieuwe tenue van het elftal wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. De kousen bevatten net boven het midden een donkerder blauwe band, waarin de swoosh van Nike in het wit staat.

Curaçao uitshirt 2019-2021

Het nieuwe keepersshirt van Curaçao is gebaseerd op het standaard keeperstemplate van Nike. Deze is geel met de bekende Vapor hals. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. De mouwen van het keepersshirt bevatten een print van flitsende, groene strepen en de logo's van de bond en Nike staan op de borst. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een geel keepersbroekje en gele kousen. Alle Curaçao tenues zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze nieuwe tenues worden gedragen door spelers als Cuco Martina, Brandley Kuywas, Charlison Benschop, Eloy Room en nog meer sterspelers.

Curaçao voetbalshirt bestellen

De nieuwe Curaçao tenues kun je exclusief bestellen in de onderstaande webwinkel. Check daar ook de trainingskleding van het nationale elftal. Het shirt is beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 70,-. De trainingskleding van Curacao bestel je echter al vanaf € 22,50. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Curacao voetbalshirt in deze SHOP! 

 

Bron afbeeldingen: Voetbalshop.nl 

Gerelateerd nieuws