Als resultaat van de samenwerking met voetbalfotograaf Reinaldo Coddou H. heeft COPA opnieuw een speciaal ''Designed by...'' T-shirt toegevoegd aan de Spring Summer 2013 collectie. Volgens Reinaldo, die is geboren in Santiago (Chili), is er geen plaats in de wereld waar voetbal zo vanzelfsprekend is als in Buenos Aires: ''Nergens anders zul je zo'n dichtheid aan profclubs en stadions vinden, is de rivaliteit tussen de clubs zo groot en liggen plezier, verdriet en geweld zo dicht bij elkaar.'' Jarenlang fotografeerde Reinaldo de voetbalcultuur in zijn geliefde stad.

Hij creëerde een uniek portret van de voetbalhoofdstad van de wereld. Het design van het nieuwe COPA Buenos Aires Futbol T-shirt bestaat uit een selectie van foto’s uit zijn boek Buenos Aires Futbol - Die Welthauptstadt des Fussballs, en weerspiegelt de intense en beruchte Argentijnse voetbalpassie die hij perfect heeft vastgelegd in zijn werk.  Check hieronder de foto's van het COPA Buenos Aires Futbol t-shirt. Dit t-shirt is verkrijgbaar in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals alle andere COPA Football en Designed by t-shirts.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Over COPA

: COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleinecollectie traditionele katoenen voetbalshirts. De collectie is sindsdien steeds verder uitgebreiden bestaat tegenwoordig uit verschillende lijnen retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding, tassen van gerecyclede voetbalshirts en voetballen. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in meer dan twintig landen en in de flagship store in Amsterdam. De complete collectie is te zien bij Subside Sports!

COPA Buenos Aires t-shirt
Buenos Aires COPA t-shirtje