20 januari 2020

Club Sporting Cristal voetbalshirts 2020

De Peruviaanse voetbalclub Club Sporting Cristal heeft het nieuwe thuisshirt voor 2020 in samenwerking met adidas gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Peru de club de Primera División Peruana thuiswedstrijden in het Estadio San Martín de Porres in Lima gedurende 2020.

Het nieuwe Club Sporting Cristal voetbalshirt voor 2020 heeft een template dat we nog niet eerder terug zagen. Het tenue van Sporting Cristal is overwegend lichtblauw en bevat een design van dunne, glimmende, verticale strepen in het lichtblauw. Deze strepen zijn telkens per drie verdeeld en dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de drie trademark strepen van adidas. Deze drie strepen staan ook op de zijkanten van het tenue in het wit. Verder zijn de voetbalshirts uitgerust met een ronde hals met witte band en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een witte band. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Boven het logo van de Peruviaanse club staan drie sterren, welke verwijzen naar de negentien kampioenschappen. Sponsor Cristal versiert het midden van het tenue. Het thuistenue van Club Sporting Cristal wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het thuistenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club Sporting Cristal tenue, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Emanuel Herrera, Horacio Caceterra, Cazulo, Revoredo, Ortiz en nog meer sterspelers. Helaas kun je deze voetbalshirts alleen bestellen in de clubshop van de club uit Peru. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van clubs uit Peru? Check het exclusief in deze winkel! 

Sporting Cristal voetbalshirts 2020