5 januari 2017

Club Queretaro 3e voetbalshirt 2017-2018

Vandaag heeft PUMA een aantal flitsende voetbalshirts gelanceerd van clubs uit Midden Amerika. Het Duitse sportmerk heeft onder andere het nieuwe shirt van de Mexicaanse club Queretaro bekend gemaakt. In dit nieuwe 3e shirt speelt de club de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende 2017. Check hieronder alle informatie over het flitsende shirt van de club uit Queretaro de Arteaga. In dit shirt debuteert de club aanstaande zaterdag in het duel tegen Veracruz.

Het nieuwe shirt van Queretaro is overwegend zwart met flitsende paarse diagonale strepen over het shirt. Deze diagonale strepen zijn aan de onderkant van het shirt breder en lopen naar de bovenkant over in dunnere flitsende strepen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en bevinden zich op de zwarte mouwen verschillende witte accenten. De logo's van PUMA en de club staan op de borst en sponsor Multiva en Orsan versieren het midden het shirt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip met witte accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van de shirts van de Mexicaanse club.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Queretaro uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het shirt van Queretaro kan vooralsnog nergens gekocht worden. Check andere shirts van clubs uit Midden- en Zuid Amerika in deze SHOP!

Queretaro -shirt -2017-2018

Queretaro -3e -shirt -2017-2018-officieel (1)