21 mei 2018

Club Brugge uitshirt 2018-2019

Net als het nieuwe thuisshirt van de Belgische landskampioen, is ook het nieuwe uitshirt van Club Brugge vandaag officieel gelanceerd. Deze lancering is gedaan in samenwerking met het Italiaanse sportmerk Macron. Het nieuwe uitshirt van Club Brugge wordt gedragen in de Belgische competitie, de beker en tijdens de Champions League in het seizoen 2018-2019. Na een spannende play-off competitie in ons buurland mocht Club Brugge zich voor de 15e keer de kampioen van België noemen. Sterspeler van de Belgische club is Ruud Vormer. Hij veroverde dit jaar de gouden schoen in België. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Club Brugge? Bekijk de details hieronder!

Club Brugge uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het uitshirt van Club Brugge is het Italiaanse merk Macron. Macron heeft gekozen voor een opvallend ontwerp. Het shirt is namelijk versierd met horizontale banen in de kleuren rood en blauw. Dit zijn de stadskleuren van Brugge. Het is duidelijk dat de vlag van Brugge als inspiratiebron geldt voor het uitshirt van de plaatselijke voetbalclub. Het shirt is uitgerust met een klassieke V-Hals. Deze hals heeft een blauwe rand als versiering. Ook de biezen van het shirt hebben deze lichtblauwe kleur. Op de achterkant van het shirt staat de Vlaamse leeuw, één van de symbolen van de stad Brugge. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor Macron. Macron is blauw van kleur. Macron staat voor het tweede seizoen op het shirt van Club Brugge. De samenwerking was het eerste seizoen een groot succes. De fans van Club Brugge waren dol enthousiast over de ontwerpen en Club Brugge veroverde de titel in België. Ook voor Macron zelf was er succes. Zij zijn namelijk uitgegroeid tot de op twee na grootste shirtsponsor in Europa. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Club Brugge. De club uit Brugge werd dit seizoen voor de 15e keer kampioen van België. Voor deze prestatie schittert er boven het logo een gouden ster. Onder het logo komt de Vlaamse leeuw weer terug. De landstitel is niet de enige prijs die meerdere malen werd gewonnen door Club Brugge. De beker van België is namelijk ook al 11 keer gewonnen. Europese hoofdprijzen zijn nog niet gewonnen door de Belgische club. In het seizoen 1977-1978 stond de club echter wel in de finale van de toenmalige Europacup I. Op de voorkant van het shirt is uiteraard ook de naam van shirtsponsor Daikin te vinden. Sinds het jaar 2015 staat Daikin op het shirt van Club Brugge. Dit jaar is de naam van de sponsor blauw.

Het nieuwe uittenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek. Hierop staat ook het logo van Club Brugge en de naam van kledingsponsor Macron. De kousen van het nieuwe uittenue zijn blauw met rood. Op de sokken staat het jaartal 1891. Dit is het oprichtingsjaar van de Belgische club. Check ook het nieuwe thuisshirt! 

Club Brugge voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Club Brugge is te bestellen in de onderstaande webwinkels. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam en nummer van je favoriete voetballer, of met je eigen naam en nummer. Ben je op zoek naar andere fan artikelen van Club Brugge? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)