21 mei 2018

Club Brugge thuisshirt 2018-2019

De Belgische voetbalploeg Club Brugge heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe thuisshirt gelanceerd. We gaan het nieuwe thuisshirt van Club Brugge veel zien aankomend jaar. Club Brugge is dit seizoen namelijk kampioen geworden in België. Daarom zien we het nieuwe thuisshirt niet allen tijdens de wedstrijden in de competitie en de Belgische beker. Ook tijdens de wedstrijden van Club Brugge in de Champions League gaan we het nieuwe thuisshirt zien. De club van Nederlanders Ruud Vormer, Stefano Denswil speelt haar thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion. Dit stadion biedt plaats aan 29.000 supporters. Deze supporters hebben dit seizoen de 15e landstitel in de clubgeschiedenis kunnen vieren. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Club Brugge voor het seizoen 2018-2019? Check de details hieronder!

Club Brugge thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Club Brugge is het Italiaanse Macron. Het nieuwe thuisshirt van Club Brugge blijft trouw aan de blauw-zwarte clubkleuren. Deze komen terug in verticale banen op het shirt. Dit is een bewuste keuze van Macron, want de bijnaam van de club uit Brugge is niet voor niets Blauw-Zwart. Het verschil met het thuisshirt van dit seizoen zit hem in de details. Het shirt is dit jaar uitgerust met een zwarte kraag. Aan de binnenkant van de kraag staat #BLUVNGOAN. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van Club Brugge zijn blauw. Hier staat in het zwart het logo van Macron op. De biesjes van de mouwen zijn dan zwart van kleur. De achterkant van het shirt is geheel zwart. Op de voorkant van het shirt staan ook nog uitingen van de club en van sponsors. Op de rechterkant van de borst staat het naam van de kledingsponsor Macron. Deze is wit. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Club Brugge. Boven dit logo prijkt één gouden ster. Deze ster staat voor de kampioenschappen van de Belgische topclub. Dit seizoen stonden er 4 Nederlanders onder contract bij Club Brugge. Kenneth Vermeer, Jordy Clasie, Ruud Vormer en Stefano Denswil hebben alle hun steentje bijgedragen aan de 15e landstitel van club uit Brugge.

Om het thuistenue van Club Brugge te completeren is er gekozen voor een zwarte voetbalbroek. Deze broek is uitgerust met een blauwe baan aan de zijkant. Ook het logo van Club Brugge en Macron zijn terug te vinden op de broek van de kampioen. De kousen van het nieuwe thuistenue van Club Brugge zijn ook zwart. Hierop is een baan te zien met het jaartal 1891. Dit is het oprichtingsjaar van de Belgische club. Check ook het nieuwe Club Brugge uitshirt! 

Club Brugge voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Club Brugge is te koop in de onderstaande webshops. In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken. Dit kan zowel met je eigen naam en nummer, als met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Belgische club. Ben je op zoek naar andere producten van Club Brugge? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)