2 maart 2018

Club Brugge en Macron lanceren speciaal play-off voetbalshirt voor 2018

Club Brugge en Macron hebben deze week een nieuw shirt gelanceerd, het zogenaamde ''play off voetbalshirt.'' Dit shirt wordt gedragen tijdens de play-off wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse, welke dit weekend van start gaat. In de eerste wedstrijd in deze play-offs neemt de equipe van trainer Vincent Mannaert het op tegen KV Kortrijk. Macron is ook weer verantwoordelijk voor het design van dit play-off thuisshirt. Het Italiaanse sportmerk is sinds dit seizoen kledingsponsor van de Belgische club. Beide partijen hebben een langjarige deal. Meer weten over het nieuwe Club Brugge voetbalshirt? Check hieronder alle details!

Het nieuwe Club Brugge play-off thuisshirt oor 2018 heeft een echt retro design. Het shirt bevat namelijk een diepe y-hals met touwtjes. Hiermee is het shirt geïnspireerd door de voetbalshirts, die Club Brugge droeg in de beginjaren 1900. De club is in 1891 opgericht. Verder heeft het shirt het gebruikelijke design. De rechterkant van het shirt is zwart en de linkerkant heeft een heldere kleur blauw. De mouwen zijn contrasterend, wat betekent dat de rechtermouw blauw is en de linkermouw zwart. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse merk prijken op de mouwen. De linker borst van het Club Brugge play off shirt bevat het embleem van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de veertien landskampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in België een ster aan het logo worden toegevoegd. Een ander detail bevindt zich op de achterkant van het shirt. Hier is namelijk de leus van de club verwerkt: ''NO SWEAT, NO GLORY.'' Hoofdsponsor Daikin staat op de voorkant van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe strip. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant een blauwe strip.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt waarin de spelers als Vormer, Vossen, Diaby, Refaelov, Vanaken, Simons, Denswil, Clasie en nog meer sterspelers de komende maanden spelen. Medio juli wordt pas het nieuwe voetbalshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt door Macron en de club.

Dit betreft een limited edition voetbalshirt, welke je alleen in de online shop van de club kan bestellen. Wil je andere Club Brugge voetbalshirts bestellen? Check het dan in deze shop. Of bestel hier het Club Brugge retro voetbalshirt!