31 augustus 2018

Club Brugge Champions League voetbalshirt 2018-2019

Afgelopen seizoen heeft de Belgische topclub Club Brugge zich voor de vijftiende keer mogen kronen tot kampioen van de Belgische competitie. De club met de Nederlandse sterspeler Ruud Vormer heeft zich hierdoor weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League. De loting van dit grootste Europese clubtoernooi nam gisteren plaats. Hier is Club Brugge ingedeeld met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule A. Club Brugge neemt het tegen deze tegenstanders op in een speciaal nieuwe Champions League shirt. Nieuwsgierig naar meer details van het nieuwe Champions League shirt van de Belgische kampioen? Check ze hieronder!

Club Brugge Champions League tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het nieuwe Champions League tenue van Club Brugge is het Italiaanse sportmerk Macron. Macron heeft ook de nieuwe thuis- en uitshirts van de Belgische club voor het seizoen 2018-2019 ontworpen. De kleur van het Champions League shirt van Club Brugge is grijs. Verder wordt het shirt versierd met verschillende lichtblauwe details. De hals van het nieuwe shirt van Club Brugge is rond met in de nek een vlag van de club. De biezen aan de onderkant van de mouwen van het shirt zijn lichtblauw, dit matcht goed met het logo van het Italiaanse merk op de schouders van het shirt. Het logo van Macron is een juichend poppetje. Club Brugge hoopt in dit shirt natuurlijk ook vaak te mogen juichen. Op de voorkant van het shirt lopen twee subtiele horizontale lijnen. Deze zijn ook lichtblauw van kleur. Op de rechterkant van de borst is de naam van kledingsponsor Macron te vinden, terwijl op de linkerkant van de borst het clubwapen van Club Brugge schittert. Dit logo is geheel aangepast aan het ontwerp van het shirt. Het logo is namelijk grijs met lichtblauw. Boven het clubwapen van de voetbalclub uit Brugge prijkt één ster. Deze staat voor de vijftien kampioenschappen die door Club Brugge zijn veroverd. Om het logo heen staat in het shirt gedrukt ‘’ONE CLUB ONLY PASSION.’’ Een schitterende spreuk waar zowel de spelers als supporters van Club Brugge voor de volle 100% achter staan. Hoofdsponsor van de club is Daikin en staat op het midden van het shirt.

Het nieuwe Champions League tenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een bijpassende grijze broek en grijze voetbalkousen. Natuurlijk wordt ook bij dit nieuwe tenue van de Belgische club gebruik gemaakt van de mPerformance technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bekenede spelers die Club Brugge vertegenwoordigen in de Champions League zijn: Denswil, Nakamba, Amrabat, Rits, Vanaken, Groeneveld, Schrijvers en Vossen. Check ook het nieuwe thuistenue en uittenue voor het seizoen 2018-2019.

Club Brugge voetbalshirts kopen

De nieuwe voetbalshirts van Club Brugge voor het seizoen 2018-2019 zijn vanaf nu te koop in de onderstaande webshops. In deze webshops is het ook mogelijk om voetbalshirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Club Brugge. Ook de shirts van andere Champions League deelnemers zijn te koop in de onderstaande webshops. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)