Charlton Athletic voetbalshirts 2019-2020

Charlton Athletic en kledingsponsor Hummel hebben afgelopen week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt Charlton Athletic de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2019-2020. Charlton Athletic eindigde afgelopen seizoen als derde en won de play-offs ten koste van Sunderland, waardoor het promoveerde naar het tweede niveau van Engeland. Hummel is kledingsponsor van Charlton Athletic sinds 2016 en beide partijen hebben een contract tot de zomer van 2021.

Charlton Athletic thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Charlton Athletic thuisshirt voor 2019-2020 heeft een retro design. Het tenue is rood met dunne, witte, verticale pinstripes over het tenue. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en wit en hetzelfde geldt voor een band aan de achterkant van de hals. De mouwen bevatten de zogenaamde chevrons van Hummel en op de borst staan de logo’s van Hummel en de club. Sponsor Children with Cancer UK staat op het midden van de thuistenues. De achterkant van het tenue bevat in de nek het wapen uit het logo van de club. De binnenkant van de onderkant van het tenue bevat de titel van het clublied: '''Valley Floyd Road, the mist rolling in from the Thames, my desire is always to be found at Valley Floyd Road.'' Het thuistenue van The Addicks wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode chevrons. De kousen van het thuistenue zijn rood met aan de bovenkant een witte band.

Charlton Athletic uitshirt 2019-2020

Het Charlton Athletic uitshirt voor 2019-2020 is dit jaar aqua blauw met een ronde hals en witte trademark strepen over de schouders. Ook de meshpanelen aan de zijkanten van het tenue zijn wit. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn ook navy blauw met twee witte strepen aan de bovenkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van ‘’The Addicks’’, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Taylor, Sarr, Solly, Pratley, Pearce en andere sterren.

De nieuwe Charlton Athletic tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar een fan t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel!