Cerezo Osaka voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Cerezo Osaka heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Cerezo Osaka voetbalshirts 2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Japanse club de J-League en bekerwedstrijden in 2021. Cerezo Osaka eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Japanse competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Nagai Stadion.

Cerezo Osaka thuisshirt 2021

Het Cerezo Osaka thuisshirt 2021 is dit jaar geheel roze en bevat een all-over print van ruiten. Deze print heeft wat weg van een honingraat en betreft een standaard template van Puma. Verder is het tenue uitgerust met navy blauwe details. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en ook een diagonale streep op de mouwen heeft deze kleur. Ook het logo van Puma op de schouders en de rechterborst is donkerblauw. Verder is het thuistenue van Cerezo Osaka uitgerust met een V-hals. De linkerborst bevat het clublogo en verder bevat het tenue verschillende sponsoren, zoals Yanmar, Sharp, Sakai en Nipponham. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met roze accenten.

Cerezo Osaka uitshirt 2021

Het Cerezo Osaka uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat een all-over camouflage print in het zilver/wit. Het uitshirt is bovendien voorzien van roze details. De band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de schouders zijn roze, evenals het logo van Puma. De logo's van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met een roze band. De kousen zijn ook wit met roze krijtstrepen. Het nieuwe keeperstenue van Cerezo Osaka heeft hetzelfde template als de thuisshirts en uitshirts. Dit tenue is zwart en bevat ook roze details. Zoals alle Puma tenues zijn de Cerezo Osaka tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers Kakitani, Kiyotake, Sakamoto, Katayama, Tokura en andere spelers.

De Cerezo Osaka voetbalshirts 2021 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het in deze winkel! 

Cerezo Osaka voetbalshirts 2021

Cerezo Osaka thuisshirt 2021

Gerelateerd nieuws