6 januari 2016

CD Lugo thuisshirt 2016

De Spaanse club CD Lugo heeft een nieuw thuisshirt voor het resterende deel van 2016 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club de Segunda Division wedstrijden van januari 2016 tot mei 2016. Komende zomer wordt er waarschijnlijk weer een nieuw shirt gelanceerd door de Spaanse club, die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Anxo Carro in Lugo.

Het nieuwe shirt van CD Lugo heeft een flitsend design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. De rode strepen worden naar de onderkant afgebroken en lopen naar de onderkant over in het wit. De mouwen van het shirt van CD Lugo zijn geheel rood en verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het logo van de Deense kledingsponsor Hummel en op de andere borst staat het logo van de club. Hoofdsponsor van de club waar Diego Lopez gespeeld heeft, is het biermerk Estrella Galicia. Opmerkelijk aan het nieuwe shirt van CD Lugo is dat de trademark strepen van Hummel niet meer op de schouders en mouwen lopen, maar ook aan de zijkanten van het shirt te vinden zijn. Het plaatsen van de trademark strepen op de zijkanten van het shirt lijkt een trend te worden. Ook Adidas heeft er vanaf dit jaar voor gekozen de drie bekende strepen te plaatsen op de zijkanten van het shirt. Check hieronder een foto van het nieuwe shirt van de Spaanse club!

Helaas weten we niet waar dit flitsende voetbalshirt te koop is! Alle nieuwste voetbalshirts koop je uiteraard hier of hier!

Cd -lugo -voetbalshirt -2016

Gerelateerd nieuws