24 november 2016

CD Guijuelo ''Atletico'' ham voetbalshirt 2016-2017

De Spaanse club CD Guijuelo heeft weer een nieuw ''ham'' voetbalshirt gelanceerd. Dit keer heeft het lanceren van het shirt een speciale reden. Komende week neemt de Spaanse Segunda Division B club het in het kader van de COPA Del Rey op tegen Atletico Madrid. Ter ere van deze gelegenheid heeft de club uit Salamanca een shirt gelanceerd dat enerzijds is geïnspireerd om het eigen ham voetbalshirt en anderzijds is gebaseerd op de clubkleuren van Atletico Madrid. We bespreken het design van het shirt van de Spaanse club hieronder. In dit shirt speelt de club van trainer Fernando Estevez Martin alleen in de bekerwedstrijd tegen Atletico Madrid op 30 november 2016 in het eigen Municipal Stadion.

Het special edition voetbalshirt van de Spaanse club bestaat grofweg uit twee verschillende verticale vlakken. De rechterkant van het shirt is geïnspireerd door de clubkleuren van Atletico Madrid. Dit deel wordt dan ook gekenmerkt door de verticale witte en rode strepen. De andere kant van het shirt bevat de zogenaamde ham print. Tijdens het seizoen 2015-2016 droeg CD Guijelo ook een voetbalshirt met een ham print. De stad Guijuelo staat namelijk bekend om zijn overheerlijke ham. Het design van het uitshirt van 2015-2016 komt ook weer terug in het special edition voetbalshirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het wit en bevat het shirt op het midden een speciale opdruk, welke een verwijzing bevat naar de wedstrijd tegen Atletico Madrid op 30 november. CAMPAI staat als hoofdsponsor op het midden van het shirt, terwijl het logo van kledingsponsor DAEN op de rechter borst staat.

Check hieronder de foto's van het speciale voetbalshirt van de Spaanse tweede divisionist. Eerder dit seizoen zagen we al een bizar voetbalshirt van een andere Spaanse club, CD Palencia. Deze club lanceerde in samenwerking met kledingsponsor KAPPA een speciaal voetbalshirt met een all-over print van spieren. Dit ''anatomische'' shirt kan je nog steeds kopen in deze shop!

Het ham voetbalshirt van Guijuelo kan je vooralsnog nergens kopen. Ben je fan van Atletico Madrid, check dan alle voetbalshirts en trainingskleding in de shop van Subside Sports!

Guijuelo -voetbalshirt -2017
Guijuelo -voetbalshirt -2016

Gerelateerd nieuws