11 augustus 2015

Carpi FC voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de nieuwe Serie A club Carpi FC zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Givova en de Italiaanse club. In deze voetbalshirts speelt de in 1909 opgerichte club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Carpi werd afgelopen seizoen kampioen in de Serie B waardoor het dit seizoen op het hoogste podium in Italië mag acteren. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Alberto Braglia in Carpi. Tegelijkertijd zijn de nieuwe thuisshirts en de uitshirts van de nieuwbakken Serie A club gelanceerd.

Carpi FC thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Carpi FC thuisshirt 2015-2016 is wit met rode accenten. De rode accenten komen terug in de v-hals en in de lijntjes aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het shirt over de borst dunne horizontale lijntjes met daaronder horizontale zilveren of grijze lijntjes. De rechter borst bevat het logo van het Italiaanse merk Givova en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Givova heeft afgelopen zomer een driejarig contract ondertekend met de club die voor het eerst in de historie uitkomt in de Serie A. Hoofdsponsor Azimut versiert het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier staan namelijk de haagbeuk uit het logo van de club onder de kraag. Het nieuwe thuistenue van Carpi FC wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode details.

Carpi FC uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Carpi FC uitshirt voor 2015-2016 is overwegend rood en bevat ook horizontale lijnen over de romp van het shirt. De mouwen van het Carpi FC uitshirt zijn wit met aan de onderkant subtiele rode lijnen. Ook de v-hals van het uittenue bevat rode en witte lijntjes. De logo's van Azimut, de club en Givova staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op de mouwen staan overigens ook de trademark tekens van de Italiaanse kledingsponsor. Het nieuwe Carpi FC uittenue wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Carpi FC voetbalshirts, waarin sterren als Mbakogu, Gagliolo, Lollo en Bianco zullen spelen gedurende 2015-2016.

Helaas weten wij niet of het Carpi FC voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de nieuwe Carpi FC voetbalshirts!


Carpi -FC-thuisshirt -2015-2016

Carpi -FC-uitshirt -2015-2016

Gerelateerd nieuws