CA Tigre voetbalshirts 2020

De Argentijnse voetbalclub CA Tigre (Club Atlético Tigre) heeft deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2020 uitgebracht. De club uit Victoria, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio José Dellagiovanna, speelt op het tweede niveau van Argentinië en speelt dit seizoen bovendien in de Copa Libertadores. De reden hiervan is dat ''El Matador'' vorig seizoen de Argentijnse beker (de Copa de la Superliga) gewonnen heeft. Het Spaanse sportmerk JOMA is de kledingsponsor van de Argentijnse club en is dus verantwoordelijk voor het design van de drie nieuwe tenues.

CA Tigre thuisshirt 2020

Het CA Tigre thuisshirt 2020 heeft een klassiek design. Het tenue is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede, rode band op het midden van het tenue. Hierin is het logo van sponsor Macro verwerkt. Verder is het tenue uitgerust met een klassieke polokraag in het wit. Ook de band ana de onderkant van het tenue en de aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De rechterborst bevat het logo van JOMA en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk staan op de mouwen. De linkerborst is voorzien van het clublogo. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

CA Tigre uitshirt 2020

Het CA Tigre uitshirt voor 2020 is dit seizoen geheel wit met een blauwe V-hals. De mouwen bevatten aan de onderkant ook een blauwe band en de logo's van de club, de hoofdsponsor en kledingsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook wit. Verder heeft Club Atlético Tigre ook een alternatief uitshirt of derde tenue. Dit tenue is rood met blauwe accenten in de V-hals en in de band aan de zijkanten van het tenue. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten bovendien een design van gradiënt puntjes. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CA Tigre tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Luna, Galmarini, Alberto Morales, Prediger en nog meer spelers. Helaas kun je deze tenues alleen in de clubshop bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check het in deze winkel!

Gerelateerd nieuws