15 januari 2017

Burkina Faso voetbalshirts 2017-2018

Het nationale elftal van Burkina Faso draagt ook een nieuw voetbalshirt tijdens de Afrika Cup van 2017. De nationale voetbalbond van het land heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa een nieuw shirt gelanceerd. Dit shirt wordt zowel tijdens de Afrika Cup gedragen als tijdens de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de Afrika Cup is Burkina Faso ingedeeld in poule A met Guinee Bissau, Gabon en Kameroen. In de WK kwalificatie staat het land momenteel eerste in een poule met Zuid Afrika, Senegal en Kaapverdië. Check hieronder alle details van het nieuwe Burkina Faso thuisshirt.

Het nieuwe Burkina Faso shirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design en is geheel groen met rode accenten. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. De rode accenten komen terug in de crew neck en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Kappa versiert de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het merk op de schouders en mouwen staan. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van Burkina Faso: Fédération Burkinabé de Foot-Ball (FBF). Het voetbalbroekje van Burkina Faso is geheel groen en bevat rode Kappa trademark tekens aan de zijkanten. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Burkina Faso.

Zoals alle Kappa voetbalshirts zijn de shirts van het Afrikaanse land uitgerust met de zogenaamde Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat.

Helaas zijn de shirts van Burkina Faso vooralsnog nergens te koop. Wil je het land aanmoedigen tijdens de Afrika Cup, check dan goedkope t-shirts in deze SHOP! Directe levering!

Burkina -faso -voetbalshirt -2017

Burkina -faso -shirt -2017-2018