Brisbane Roar voetbalshirts 2018-2019

De Australische club Brisbane Roar heeft inmiddels ook de voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt onder het motto: ''TROAR as ONE.'' In deze nieuwe tenues speelt de club uit Brisbane de wedstrijden in de Australische A-League en de beker gedurende het nieuwe seizoen. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Suncorp Stadum en het Engelse sportmerk Umbro is de kledingsponsor van de in 2005 opgerichte club. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Brisbane Roar thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Brisbane Roar thuisshirt voor 2018-2019 is geheel oranje en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze kraag is zwart/wit, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van de Australische club. Verder worden de mouwen afgesloten door een zwarte bies. Het logo van Umbro prijkt op het midden van de borst. Umbro is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de club. Eerder waren dit Reebok (2005-2011) en Puma (2011-2014). De rechter borst is uitgerust met het logo van de Australische competitie. Dit logo is ook weer geheel in stijl van de clubkleuren van Brisbane Roar. De linker borst is voorzien van het logo van de club. Boven dit embleem prijkt een gouden ster en deze ster verwijst naar de gewonnen kampioenschappen.  Op het midden van het tenue prijkt het logo van de nieuwe sponsor ACTRONAIR en de linker mouw bevat het logo van Hyundai. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Brisbane Roar uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Brisbane Roar uitshirt 2018-2019 is geheel wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt bevat een zwarte hals en ook de bies is overwegend zwart met een oranje lijn. De logo's van de club, Umbro, de A-League en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte accenten en deze kleuren komen ook weer terug in de voetbalkousen van het tenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brisbane Roar tenues voor 2018-2019, welke worden gedragen door spelers als McKay, Brown, North, Holman, Henrique Andrade Silva, Kristensen en nog meer sterspelers.

Het nieuwe Brisbane Roar voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Australische club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2018-2019? Check het dan in deze winkel. Inclusief officiële bedrukking!

Gerelateerd nieuws