29 mei 2016

Bradford City FC voetbalshirts 2016-2017

De Engelse League One club Bradford City FC (niet te verwarren met Brentford FC) heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 gelanceerd in samenwerking met nieuwe kledingsponsor AVEC. AVEC is de opvolgervan Nike en verzorgt vanaf komend seizoen de nieuwe tenues en trainingskleding van de Engelse club. Dit weekend zijn tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Engelse club, die uit komt op het derde niveau van Engeland, officieel bekend gemaakt. We bespreken ze allemaal.

Bradford City FC thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Bradford FC thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door het flitsende design van diagonale gele en rode banen over het shirt. De mouwen van het voetbalshirt van Bradford FC zijn geheel rood met een gele strip aan de onderkant. Verder is het Bradford shirt uitgerust met een ronde hals, welke beide clubkleuren van de club bevat. Op de borst van het shirt staat het logo van kledingsponsor AVEC en het logo van de club, die haar thuiswedstrijden in de Valley Parade speelt. Hoofdsponsor van de club is JCT600. De achterkant van het shirt is geheel rood en bevat aan de bovenkant een gele lijn. Hier staat ook subsponsor Mitton Group. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood short met gele accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. 

Bradford City FC uitshirt en 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Bradford FC is overwegend wit en bevat een diagonale rode en gele baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. De clubkleuren komen ook terug aan de achterkant van de crew neck, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de banen aan de zijkanten van het voetbalshirt van de in 1903 opgerichte club waar Nederlanders als Erik Regtop, Robert Molenaar en Laurens ten Heuvel in het verleden hebben gespeeld. De logo's van de club, de kledingsponsor, hoofd- en shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode en gele accenten. Ook de kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant rode en gele details. Naast het uitshirt heeft Bradford FC ook een alternatief uitshirt of 3e shirt, waarin de club de uitwedstrijden in de beker speelt. Dit shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar heeft dan als hoofdkleur zwart. Dit tenue wordt echter gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met rode en zwarte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues en shirts van Bradford FC.

Het nieuwe shirt van Bradford FC kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club. Ben je niet in staat om het shirt in de shop van de club te kopen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Bradford -city -shirt -2016-2017

Gerelateerd nieuws