1 juli 2016

Borussia Dortmund uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Borussia Dortmund en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt Borussia Dortmund de uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League gedurende komend seizoen. Borussia Dortmund is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen weer Champions League speelt. Het nieuwe shirt van ''Die Borussen'' heeft de bekende kleur met details uit de clubkleuren van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Borussia Dortmund voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend zwart met gele accenten. De gele accenten komen terug in de horizontale banen over het shirt. Het nieuwe voetbalshirt van ''Die Borussen'' bevat zeven horizontale banen, waarvan er drie wat dikker zijn dan de andere vier banen. Een aantal van deze banen zijn grijs. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen in het geel. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de Duitse club. Hoofd- en shirtsponsor EVONIK versiert het midden van het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt. EVONIK is sinds 2005 hoofdsponsor van de Duitse club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Daarboven bevinden zich twee sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club in 1956, 1957, 1963, 1995, 1996, 2002, 2001 en 2012. Verder bevat het nieuwe shirt van Dortmund een v-hals. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de initialen van de club: BVB, terwijl aan de onderkant een deel van de naam van de club staat: DORTMUND. Waarschijnlijk wordt het nieuwe Dortmund tenue gecompleteerd door een zwart broekje met gele accenten. Bovendien zijn de logo's van de club en PUMA vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue van Borussia Dortmund zijn geheel zwart met een gele lijn aan de bovenkant. Bovendien staan de initialen van de club (BVB) en het logo van PUMA in het geel op de kousen. Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Dortmund uitgerust met de PUMA Dry Cell technology. Deze technology zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dortmund speler Reus geeft nog een reactie op het nieuwe uittenue van de club: ''PUMA is altijd modern als het gaat om het design van het nieuwe shirt en tenue en innovatief met de technieken, die in de tenues verwerkt zijn. Ik ben erg blij met het nieuwe uitshirt en ben er zeker van dat fans dat ook zijn.''  Check hieronder de foto's van het nieuwe Borussia Dortmund shirt, waarin sterren als Reus, Kagawa, Blaszczykowski, Mkhitarian, Rode, Bartra of andere sterren schitteren. Check bovendien het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt voor 2016-2017.

Borussia Dortmund voetbalshirt kopen

Het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Ook het shirt met lange mouwen is hier beschikbaar. Laat hier je Borussia Dortmund shirt voorzien van de officiële bedrukking van verschillende spelers of een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de originele Dortmund bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Borussia Dortmund kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd.

Koop het Borussia Dortmund shirt 2016-2017 in deze officiële Borussia Dortmund shop

of in deze ONLINE DORTMUND STORE


Borussia -dortmund -uit -shirt -2016-2017-puma

Dortmund -shirt -2016-2017-puma