17 juli 2015

Borussia Dortmund uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Borussai Dortmund uitshirt 2015-2016 is officieel gelanceerd. Dit is hetzelfde uitshirt als waar Borussia Dortmund tijdens het seizoen 2014-2015 in speelde. het nieuwe uitshirt van Die Borussen officieel gelanceerd door teamkledingsponsor PUMA en de Duitse club. In deze voetbalshirts speelt Borussia Dortmund de uitwedstrijden in de Bundesliga, Champions League en DFB Pokal gedurende het seizoen 2014-2015. Het nieuwe uitshirt van Borussia is opnieuw zwart!

Borussia Dortmund uittenue 2015-2016

Het Borussia Dortmund uitshirt 2015-2016 is zoals altijd het geval is zwart en wordt dit jaar gekenmerkt door de  zeven dunne gele verticale strepen over de voorkant van het voetbalshirt. Verder is het voetbalshirt voorzien van een gele gloed. Ook de onderkant van de mouwen bevat een klein geel vlak. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven twee gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de acht behaalde Bundesliga kampioenschappen. Wanneer je in Duitsland 3 keer kampioen bent geworden, heb je recht op één ster, wanneer je 5 keer kampioen bent geworden, mag de club twee sterren dragen en wanneer een club meer dan tien keer kampioen geworden is, mag het drie sterren dragen. De andere borst is voorzien van het logo van PUMA. Dit logo komt bovendien terug op beide mouwen in het geel. PUMA is vanaf 2012 teamkledingsponsor van de Duitsers en zal dat in ieder geval tot 2020 blijven. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Evonik, welke tot in ieder geval 2025 hoofdsponsor van de club zal blijven. Verder is het nieuwe Borussia Dortmund uitgerust met een ronde kraag, waarin aan de binnenkant de leus van de club staat: Echte Liebe. Aan de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt staan de initialen van de club en aan de onderkant van de achterkant, onder het vlak waar de bedrukking van de spelers komt te staan, staat ''Dortmund''. Het nieuwe Borussia Dortmund uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met daarop bovendien het logo van PUMA en het logo van Borussia Dortmund. De zijkanten van het short bevatten een dunne gele lijn. De kousen zijn geheel zwart en bevatten het logo van PUMA in het geel en bevatten bovendien de initialen van de club. Uiteraard zijn deze voetbalshirts uitgerust met de ACTV technology. Deze technologie is in elk nieuw PUMA voetbalshirt verwerkt. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterend moet werken. Uniek aan de PWR ACTV technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid.

Borussia Dortmund voetbalshirt 2015-2016 kopen

Check hieronder de foto's van de nieuwe Borussia Dortmund uitshirts 2015-2016. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de thuisshirts, 3e shirts, trainingsshirts, T7 jackets, trainingspakken, trainingsjacks en andere Borussia Dortmund merchandiging. INCLUSIEF 10% korting en de mogelijkheid tot officiële bedrukking van sterspelers als Aubameyang, Reus, Grosskreutz, Hummels, Mkhytaryan, Hofmann en Kehl.

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Borussia Dortmund Uitshirt 2014-2015

Borussia Dortmund Uitshirts 2014-2015

Bron foto's: PumaFootball