17 november 2016

Borussia Dortmund trainingsshirt 2017

PUMA en Borussia Dortmund hebben na het nieuwe trainingspak voor 2017 ook een nieuw trainingsshirt gelanceerd. Dit trainingsshirt draagt de Duitse club vanaf nu tijdens alle trainingen van de club en vooral tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens de tweede seizoenshelft, dus van januari 2017 tot mei 2017. Borussia Dortmund en PUMA hebben twee verschillende nieuwe trainingsshirts gelanceerd, welke beide geheel in stijl van de clubkleuren zijn. Het ene trainingsshirt zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in 2017 en het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide shirts hebben hetzelfde template!

Borussia Dortmund trainingsshirt en tenue 2017

Het eerste trainingsshirt dat we bespreken is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de flitsende verticale strepen over het shirt. Deze strepen lopen diagonaal uit elkaar en zijn weer voorzien van kleine ruiten en rondjes. Dit geeft het shirt een speciaal design, waardoor de spelers opvallen, wanneer ze dit shirt aan hebben. Verder is het nieuwe trainingsshirt van ''Die Borussen'' uitgerust met een stijlvolle crew neck en loopt de bekende PUMA T7 strip over de schouders en mouwen. In deze strip staat de PUMA cat in het geel, terwijl het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst prijkt. PUMA verzorgt sinds 2012 de tenues en trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Signal Iduna Park. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club. Onder het logo van de club prijkt het logo van de hoofdsponsor van de club: EVONIK. Het embleem van Evonik komt ook weer terug aan de achterkant van het shirt, evenals een grote afbeelding van het Puma logo.

Het andere trainingsshirt van Borussia Dortmund voor 2017 heeft hetzelfde template. Echter dit shirt is overwegend zwart met flitsende, gele, verticale strepen over het shirt. De logo's van PUMA, de club en Evonik staan op dezelfde plek als op het andere shirt. Beide nieuwe trainingstenues kunnen perfect gecombineerd worden met het trainingsbroekje van de club, welke zwart is met een gele strip aan de zijkanten.

Alle trainingskleding van Borussia Dortmund is uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Check hieronder de foto's van de shirts, waarin vanaf nu sterren als Aubameyang, Reus, Göte, Schürrle, Bartra en andere sterren trainen! Check ook het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2017, dat vanaf nu gedragen zal worden! 

Zwart en geel Borussia Dortmund trainingsshirt 2017 kopen

Het nieuwe Dortmund trainingsshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops! Deze shirts hebben een prijs van € 54,95 voor volwassenen en €44,95 voor kinderen. Wil je andere producten van de Duitse club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe shirt van Dortmund in deze officiële BORUSSIA Dortmund shop! 

of deze Borussia Dortmund fanshop 

Borussia -Dortmund -training -shirt -2017

Dortmund -training -shirt -2017