8 juli 2016

Borussia Dortmund trainingsshirt 2016-2017

Borussia Dortmund en PUMA hebben het nieuwe trainingsshirt voor 2016-2017 afgelopen week gepresenteerd. Dit betreft het shirt waarin de club de trainingen en warming-up zal afwerken ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Borussia Dortmund is afgelopen seizoen op een verdienstelijke tweede plaats geëindigd, waardoor het komend seizoen weer in de Champions League aanwezig is. Afgelopen seizoen werd de club in de halve finale van de Europa League uitgeschakeld door Liverpool, waar ex Borussia Dortmund trainer Klopp aan het roer staat. De Duitse kledingsponsor PUMA is 2012 kledingsponsor van declub en heeft weer een geheel nieuwe trainingslijn gelanceerd. We bespreken hieronder het design van de nieuwe trainingsshirts.

Geel en zwart Borussia Dortmund training shirt en tenue 2016-2017

PUMA en Borussia Dortmund hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd voor 2016-2017. Het ene shirt is geheel in stijl van de kleuren van het Borussia Dortmund thuisshirt van 2016-2017 en het andere shirt is geheel in stijl van het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt. De nieuwe trainingslijn heeft hetzelfde template als PUMA gebruikt heeft voor de traininglijn van de EURO 2016 landen, zoals de trainingsshirts van bijvoorbeeld Italië. Het eerste trainingsshirt van Borussia Dortmund is overwegend geel en bevat een ronde hals. Dit Verder is dit shirt uitgerust met een brede zwarte PUMA T7 strip over de mouwen en een horizontale zwarte baan over de borst. Verder is het shirt verdeeld in horizontale gele banen. In twee van deze banen zijn dunne diagonale strepen verwerkt. Op de borst prijken de logo's van PUMA, de club en hoofdsponsor EVONIK. Evonik is sinds 2005 de hoofdsponsor van de club en staat onder het logo van BVB. Boven het logo van de club staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club.

Het andere trainingsshirt van Borussia Dortmund voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het gele shirt, maar dit shirt is overwegend zwart en bevat dan ook horizontale zwarte banen over het shirt. De mouwen en de borst zijn voorzien van een gele strip. De logo's van PUMA, de club en Evonik staan op dezelfde plek op het shirt. Beide nieuwe trainingsshirts zijn beschikbaar met korte mouwen en bovendien ook in een sleeveless versie. Het trainingstenue kan worden gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje. Beide shirts zijn uitgerust met de Dry Cell technology van PUMA, welke zorgt voor verkoeling ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingsshirts, welke gedragen gaan worden door sterren als Reus, Aubameyang, Kagawa, Mor, Bartra, Weigl, Sahin en andere sterren

Borussia Dortmund trainingsshirt kopen

Het nieuwe Dortmund training shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 39,95 en voor kinderen € 34,95. Wil je andere producten uit de trainingslijn van ''die Borussen'' kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare Borussia Dortmund producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe training shirt van Dortmund in deze Borussia Dortmund shop!

of deze officiële Borussia Dortmund voetbalshop

Borussia -dortmund -training -shirt -2016-2017

Borussia -dortmund -training -tenue -2016-2017