16 november 2016

Borussia Dortmund trainingspak 2017

Borussia Dortmund en PUMA hebben een geheel nieuw trainingspak gelanceerd. Dit nieuwe trainingepak draagt Borussia Dortmund tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016-2017. Dit trainingspak draagt de club dus tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden vanaf januari 2017 tot het einde van het seizoen, dus ongeveer tot mei 2017. Het nieuwe trainingspak van ''Die Borussen'' bestaat uit een trainingsjack en een strakke trainingsbroek en is geheel in stijl van de clubkleuren van Borussia Dortmund. We bespreken het design hieronder!

Zwart Borussia Dortmund trainingspak 2017

Het trainingsjack van het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2017 is overwegend zwart met een stijlvolle baseball kraag. Bovendien bevat het jack gele accenten. Deze gele accenten komen allereerst terug in de brede T7 strip over de schouders en mouwen. Ook het logo van PUMA op de rechter borst is geel. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2012 de trainingskleding van de club die onder leiding staat van Thomas Tuchel en haar thuiswedstrijden speelt in het Signal Iduna Park. De andere borst bevat het logo van de Duitse club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de acht landskampioenschappen van de club. Op de mouwen staat het logo van PUMA in het zwart. Verder komt het logo van hoofdsponsor EVONIK terug op het trainingsjack. Het logo van de hoofdsponsor, die sinds 2007 verbonden is aan de club, staat op de linker borst en de achterkant van het jack. Het jack bevat bovendien aan de zijkanten zakken.

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2017 wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een gele strip tot de knieholtes en is ook aan de zijkanten uitgerust met de logo's van de club en PUMA. Verder heeft de trainingsbroek een strakke pasvorm en bevat het aan de onderkant ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De nieuwe Borussia Dortmund trainingspakken zijn door PUMA uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het trainingspak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Reus, Götze, Aubameyang, Schurrle, Demble, Kagawa, Mor, Bartra en andere sterspelers! Check ook het Borussia Dortmund trainingspak dat eerder dit seizoen gedragen werd. 

Borussia Dortmund trainingspak 2017 kopen

Het nieuwe Dortmund trainingspak voor 2017 kan je vanaf nu voor zowel volwassenen als voor kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor volwassenen is € 109,95 en voor kinderen € 99,95. Wil je andere producten van Borussia Dortmund kopen? Check dan het overzicht met beschikbare Dortmund producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe trainingspak van Dortmund in deze officiële BORUSSIA Dortmund shop! 

of deze Borussia Dortmund fanshop 

Borussia -dortmund -trainingsjack -2017

Borussia -dortmund -trainingsbroek -2017