8 juli 2016

Borussia Dortmund trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak van PUMA voor 2016-2017 is officieel bekend gemaakt als onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ''Die Borussen'' van komend seizoen. Het nieuwe trainingspak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. De Duitse kledingsponsor PUMA en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Signal Iduna Park hebben verschillende versies van het trainingspak gelanceerd. Dit pak is namelijk zowel beschikbaar met een hoge hals en zip/rits en met een crew neck. We bespreken hieronder het design van de nieuwe pakken van de club die onder leiding staat van trainer Thomas Tuchel.

Geel Borussia Dortmund trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van Borussia Dortmund bevat allereerst een gele sweater. Dit kan zowel een top met een crew neck zijn als een sweater met een hoge hals tot de rits. Verder is de trainingssweater van de club geel met horizontale brede banen over de voorkant. Twee van deze horizontale banen zijn uitgerust met diagonale strepen. Ook de zwarte accenten uit de clubkleuren van de nummer twee van Duitsland komen terug in de sweater. Zo is de top uitgerust met een zwarte strip over de mouwen en een zwarte strip over de borst. De rechter borst bevat het logo van PUMA, welke sinds 2012 de trainingskleding en tenues van de Duitse club verzorgt. De andere borst is uitgerust met het logo van de achtvoudig kampioen van Duitsland. Onder het logo van de club staat hoofd- en shirtsponsor Evonik, welke sinds 2004 aan de club verbonden is. Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte strakke (tight fit) trainingsbroek. Deze trainingsbroek is aan de zijkant uitgerust met twee zakken met een dunne gele lijn. Bovendien staan de logo's van de club en PUMA op de tech trainingsbroek van de club. De onderkant van de Dortmund trainingsbroek is uitgerust met een rits, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Zwart Borussia Dortmund trainingspak 2016-2017

Dortmund en PUMA hebben ook een zwarte versie van het trainingspak gelanceerd. Dit pak bevat een overwegend zwarte training sweater, welke ook met een hoge hals of een crew neck gekocht kan worden. Ook dit pak bevat horizontale banen, maar dan in het zwart. Twee van deze banen bevatten diagonale strepen. Over de schouders loopt een gele strip en over de borst ook. De logo's van de club, Evonik en BVB staan op dezelfde plek als op het andere trainingspak. Ook dit trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Op beide trainingspakken komen ook de logo's van PUMA aan de achterkant van de sweater terug, evenals de initialen van de club. Beide trainingspakken zijn uitgerust met de PUMA DRY Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak, welke gedragen wordt door sterren als Reus, Aubameyang, Kagawa, Mor, Bartra en andere sterren. Check bovendien het nieuwe Borussia Dortmund trainingsshirt voor 2016-2017.

Borussia Dortmund trainingspak kopen

Het nieuwe Dortmund trainingspak 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen in de onderstaande online shops. Hier kan je de losse onderdelen van het pak kopen. De prijs van de sweater met crew neck is voor volwassenen € 59,95 en met hoge hals en zip € 64,95. Voor kinderen is de prijs € 49,95 voor beide tops. De trainingsbroek van het pak heeft voor volwassenen een prijs van € 50,- en voor kinderen € 45,-. Wil je andere Borussia Dortmund producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe training shirt van Dortmund in deze  deze officiële BORUSSIA Dortmund shop!

of deze Borussia Dortmund fanshop 

of deze Borussia Dortmund STORE!Dortmund -trainingspak -2016-2017