11 juni 2018

Bolton Wanderers thuisshirt 2018-2019

Het Nieuwe thuisshirt van Bolton Wanderers is deze week officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Macron. Bolton Wanderers speelt sinds de zomer van 2017 in de Engelse Championship, het tweede niveau in Engeland. Thuiswedstrijden spelen ‘’The Trotters’’ in het Reebok Stadium, tegenwoordig heet dit stadion het Macron Stadium. In dit stadion passen ongeveer 28.000 supporters. Deze supporters juichen ook dit seizoen de selectie van Neil Lennon weer naar de nodige overwinningen. In 2012 speelde Bolton Wanderers namelijk voor het laatst in de Premier League en het wordt tijd dat de club terug komt op het hoogste niveau in Engeland. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Bolton Wanderers? Check de details hieronder!

Bolton Wanderers thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de club uit de Championship is Macron. Het Italiaanse merk heeft er weer alles aan gedaan om de spelers van Bolton Wanderers aankomend seizoen weer in een schitterend shirt het veld op te sturen. Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van de club uit Bolton wit van kleur en wordt versierd met zowel rode als donker blauwe accenten. De basis van het shirt heeft twee witte tinten die in verticale richting lopen. De kraag van het shirt is typisch voor het Italiaanse merk. Een uniek ontwerp met een omhoog staande kraag die donkerblauw van kleur is en versierd wordt met een subtiel rood randje. De donkerblauwe en rode kleurencombinatie komt ook terug in de biezen aan de mouwen van het shirt. Deze hebben een dubbel randje. Het bovenste randje is donkerblauw en die daar onder is rood van kleur. Op de mouwen van het shirt is natuurlijk ook het logo van Macron te vinden. Het juichende mannetje is donkerblauw van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van Macron. Ook de naam van het Italiaanse merk is donkerblauw van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Bolton Wanderers. Bolton Wanderers won de Premier League nog nooit. De beste prestatie van de club was de 6e plaats in het seizoen 2004/2005. Wel won de club de FA Cup 4 keer. In de jaren ’20 van de vorige eeuw werd de Engelse beker zelfs 3 keer gewonnen. De shirtsponsor van Bolton Wanderers is Betfred. Sinds 2017 is Betfred de trotste shirtsponsor van Bolton. De naam van de sponsor is schitterend verwerkt aan de voorkant, in de stijl van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Bolton Wanderers wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en rode voetbalkousen.

Bolton Wanderers voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Bolton Wanderers is vanaf medio juli 2018 te koop in de onderstaande winkel. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Bolton Wanderers. Ook wordt in deze webshop vele andere shirts van ploegen uit verschillende Engelse competities. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Bolton Wanderers fan merchandise in DEZE WEBSHOP

Gerelateerd nieuws