16 januari 2012

Boca Juniors Special Edition Shirt 2012

Boca Juniors heeft een nieuw voetbalshirt gepresenteerd: het Boca Juniors Summer Shirt 2012. In dit voetbalshirt speelt Boca Juniors de uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012. Op 17 januari speelt BOCA de eerste wedstrijd in dit nieuwe voetbalshirt in de wedstrijd tegen San Lorenzo. Het nieuwe shirt van Boca Juniors wordt gekenmerkt door de verticale witte en zwarte banen over het shirt. Dit design is afgeleid van het design van het shirt dat Boca Juniors had bij haar oprichting in 1905. Toen waren de clubkleuren ook zwart/wit.

Twee jaar daarna veranderen deze clubkleuren, omdat men het er niet over eens kon worden. In 1907 besloot men de kleuren over te nemen van de eerste boot die in de haven aanmeerde. Het was een Zweeds schip en dus werden blauw en geel de kleuren van de club. Sindsdien zijn de clubkleuren ook blauw/geel.

Het nieuwe shirt van Boca Juniors gaat dus terug naar de oprichting van de club met het zwart/wit gebaande design. Verder heeft het voetbalshirt een ronde zwarte hals en een zwart vlak over de buik. Hierin staat de nieuwe hoofdsponsor van Boca: BBVA Francés. De linkerborst bevat het embleem van Boca Juniors en de rechterborst het logo van teamkledingsponsor Nike. Op de mouwen staat bovendien subsponsor TOTAL. Het Boca Juniors Summer tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een witte strip en zwart kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Boca Juniors tenue. Deze Boca Juniors voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Boca Shirt Summer 2012-2013

 

Boca Juniors Shirt 2012