FEEST bij NIKE! Het Amerikaanse sportmerk geeft vandaag en morgen (tijdens BLACK Friday) een extra korting van maar liefst 30% op alle producten in de SALE. Dit betekent dat Nike op maar liefst 1535 producten een extra korting weggeeft. LET OP: Dit betreft producten die momenteel al in de SALE zijn, dus al met een korting gekocht kunnen worden. Met de code XMAS16 scoor je nog een extra korting van 30% op deze producten. Hieronder bespreken we een selectie van populaire Nike voetbal producten, die je zeker niet mag laten liggen en je dus met een korting van 30% kunt scoren, alleen vandaag en morgen!

Wil je direct van deze kortingscode (XMAS16) profiteren, check hier alle 1535 producten in de SALE, welke je nog eens met een korting van 30% kunt scoren met deze kortingscode. KOOP HET HIER!

Goedkope Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Mercurial Superfly voetbalschoenen, de schoenen die onder andere gedragen worden door Ronaldo, Vidal en Alexis gedragen worden hebben normaliter een prijs van € 300,-. In de SALE zijn deze voetbalschoenen bij NIKE verkrijgbaar voor een prijs van € 203,- en met de kortingscode XMAS16 scoor je de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit de Floodlight PACK voor een prijs van € 140,-. In totaal scoor je de populaire MERCURIAL Superfly voetbalschoenen dus met een korting van meer dan 50%. Scoor ze direct hier!

Nike -mercurial -superfly -floodlight

Goedkope Barcelona trainingsshirts 2016-2017

Barcelona heeft gisteren de knock-out fases van de Champions League gehaald. Mede door twee doelpunten van Messi wist de Spaanse club opnieuw de volgende ronde van het kampioenenbal te bereiken. De trainingsshirt die de club draagt, hebben standaard een prijs van € 44,95. In de SALE zijn deze trainingsshirts € 31,49 en met de kortingscode XMAS16 scoor je de trainingsshirts van NIKE voor slechts € 22,-. Dit zijn de trainingsshirts die Barcelona tot het einde van het seizoen 2016-2017 zal dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Profiteer direct van deze aantrekkelijke korting hier!

Barcelona -training -shirt -2017-sale

Goedkope Neymar X Jordan Hypervenom voetbalschoenen

Nike lanceerde vorige maand in samenwerking met Barcelona speler Neymar en voormalig basketbalheld Michael Jordan een speciale collectie, waaronder voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben normaliter een prijs van € 325,- en in de SALE zijn deze voetbalschoenen € 227,50. Met de kortingscode XMAS16 scoor je de special edition Neymar X JORDAN voetbalschoenen voor ongeveer € 160,-. Profiteer SNEL!

Neymar -hypervenom -jordan