4 augustus 2017

Benevento Calcio voetbalshirts 2017-2018

De nieuwbakken Serie A club Benevento Calcio heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. De club eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Serie B en promoveerde na play-offs naar het hoogste niveau van Italië. FG SPORT is kledingsponsor van de Italiaanse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Ciro Vigorito. FG Sport is een Italiaanse sportmerk en lanceerde zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt als derde shirt voor de club, die dit seizoen voor het eerst op het hoogste niveau van Italië speelt.

Benevento thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Benevento thuisshirt wordt gekenmerkt door de gele en rode verticale banen over het shirt. Deze hebben een fading design, wat bij dit shirt betekent dat de banen op de shirts naar de bovenkant vervagen. Verder bevat het thuisshirt een rode, ronde hals en zijn de mouwen geheel geel. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van FG SPORT. Molisana is de hoofdsponsor van de club en staat op het midden van het shirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met rode accenten.

Benevento uitshirt 2017-2018

Het uitshirt herbergt ook de clubkleuren van de Serie A club. De bovenkant van het shirt bevat zowel een rood als geel vlak en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast bevat het shirt zwarte details. Over de borst loopt een zwarte baan en ook de brede, ronde hals is zwart. De logo's van FG Sport, de club en sponsor Molisana staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue bevat een wit broekje en witte kousen.

Benevento 3e shirt 2017-2018

Benevento Calcio heeft komend seizoen ook een 3e shirt en zoals bij vrijwel elke club met een derde shirt het geval, heeft dit shirt het meest opvallende design. Dit shirt is zwart en wordt gekenmerkt door de rood/gele pinstripes. Deze kleuren lopen in elkaar over middels een fading effect. Dit shirt bevat verder een gele crew neck. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met zowel flitsende rode, als flitsende gele accenten.

Deze nieuwe shirts worden gedragen door spelers als Ciciretti, Lucioni, Raman, Del, Camporese, Del Pino, Venuti en andere sterren. De shirts van de in 1929 opgerichte club kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Italiaanse club. Andere Serie A shirts scoor je exclusief in deze SHOP!

Gerelateerd nieuws