Bayern München voetbalshirt 120 jarig bestaan 1900-2020

Voor Bayern München is er geen betere timing om een nieuw voetbalshirt te lanceren! De Rekordmeister won gisteren met 3-0 van Chelsea en is één van de kanshebbers om dit jaar de Champions League te winnen. Op 27 februari bestaan de Duitsers bovendien 120 jaar en om die reden heeft de Duitse kampioen een speciaal voetbalshirt gelanceerd. ''FC Hollywood'' werd namelijk op 27 februari 1900 opgericht. Het nieuwe tenue wordt door de club van trainer Hans-Dieter Flick voor het eerst gedragen in de thuiswedstrijd tegen FC Augsburg op 8 maart.

Wil je direct shinen in dit limited edition Bayern München tenue? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Bayern München voetbalshirt 120 jarig bestaan

Bayern München voetbalshirt 1900-2020

Het Bayern München tenue ter ere van het 120 jarig bestaan is opnieuw door adidas geproduceerd. Het Duitse sportmerk is namelijk al sinds de jaren '60 de kledingsponsor van de Duitse club. Qua design is het tenue geïnspireerd door het tenue waarin Bayern München voor het eerst kampioen werd, het tenue van 1932. De body van het tenue is wit met bordeaux rode mouwen. Aan de de onderkant van de mouwen is een dunne, witte lijn verwerkt. Dit is ook het design van de ronde hals van het tenue. Deze is bordeaux rood met een dunne, witte lijn. De retro look van het tenue komt ook terug in de logo's op het tenue. Deze hebben namelijk dezelfde kleur als de body van het tenue en zijn wit. Op de rechterborst staan de logo's van de club en sponsor Telekom. De andere borst bevat een badge van het logo van de club. Dit betreft het logo dat Bayern München in de jaren '60 en '70 had. Het logo van Qatar Airways staat in het bordeaux rood op de linkermouw. Verder is de binnenkant van de hals uitgerust met de leeftijd van de club: 120. Bovendien bevat de onderkant van het voetbalshirt een bordeaux rood label met daarin in het goud de tekst: ''Special Edition 1900-1920.'' Het Bayern München tenue ter ere van het 120 jarig bestaan wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met daarop ook de logo's van adi en de club in deze kleur. De kousen van het tenue zijn geheel zwart.

Uiteraard zijn deze nieuwe FC Bayern München voetbalshirts ook uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit tenue zien we spelers als Gnabry, Lewandowski, Davies, Coutinho, Müller, Coman, Boateng, Thiago en andere spelers vanaf 8 maart.

Bayern München voetbalshirt 120 jarig bestaan bestellen

Het nieuwe FC Bayern Anniversary voetbalshirt kun je vanaf nu voor volwassenen kopen. De prijs van het tenue is € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe FC Bayern München tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het Bayern München tenue direct in deze SHOP

of deze winkel!