Bayern Munchen trainingsshirts 2020-2021

Bayern München en adidas hebben vandaag de nieuwe trainingslijn voor 2020-2021 gelanceerd. Zoals ieder jaar herbergt deze lijn ook een Bayern München trainingsshirt en warming-up shirt. Het trainingsshirt wordt door de club alleen gedragen tijdens de trainingen en de pre match top wordt door de selectie van Hans Dieter Fick alleen gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League komend seizoen.

Zwart Bayern München training shirt 2020-2021

Het Bayern München trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en bevat op de mouwen de drie strepen van adidas. Deze zogenaamde trademark strepen lopen niet over de gehele lengte van de mouwen en hebben op beide mouwen ook een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen wit en op de andere mouw rood. Dit is kenmerkend voor het Condivo 20 template van adidas. Het Duitse sportmerk gebruikt dit template voor alle trainingskleding van clubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. Verder bevat het trainingsshirt van Bayern een iets hogere ronde hals en staan de logo’s van de club en adidas op de borst in het wit. Het Bayern München trainingstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met de drie adidas strepen in dezelfde kleuren als op het training shirt. Ook de logo’s van de club en de kledingsponsor op het voetbalbroekje zijn wit.

Bayern München warming-up shirt 2020-2021

Tijdens de warming-up draagt Bayern München een ander trainingsshirt. Dit shirt wordt toepasselijk het pre match top genoemd. Omdat met dit shirt direct indruk op de tegenstander gemaakt moet worden, heeft het Bayern München warming-up shirt een iets rijker design. Logischerwijs is dit shirt ook wat duurder. Het inloopshirt is overwegend grijs met een all-over print van horizontale banen, waarij het lijkt alsof deze met een kwast op het tenue zijn aangebracht. De mouwen zijn donkergrijs en hetzelfde geldt voor de v-hals. De mouwen van het warming-up shirt bevatten daarnaast een taping, waarin in het oranje de naam van de club verwerkt is. Oranje is ook de kleur van de logo’s van de club en adidas op de borst. Alle trainingskleding is dit seizoen uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van beide nieuwe Bayern München trainingsshirts en check ook het Bayern München trainingspak 2020-2021.

Bayern München trainingsshirt bestellen

Het zwarte trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en voor kinderen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95!

Bestel je Bayern München training shirt direct in deze SHOP 

of de officiële adidas winkel! 

of deze fanshop! 

Bayern München warming-up shirt 2020-2021