Bayern Munchen trainingspak kinderen 2020-2021

De nieuwe adidas Bayern München collectie 2020-2021 bevat ook weer een nieuw Bayern München trainingspak voor kinderen. Het pak heeft hetzelfde design als het trainingspak dat ook door de spelers van de Rekordmeister gedragen wordt en kun je vanaf nu bestellen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het trainingspak is namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het Bayern Müinchen kinder trainingspak is in twee versies beschikbaar. Het ene pak bevat een training sweater en het andere pak een trainigsjack. Qua kleuren zijn er geen verschillende tussen deze pakken.

Zwarte Bayern München training sweater, trainingsjack en trainingsbroek voor kinderen

We hebben het hier over het trainingspak waarin de spelers van Bayern de trainingen en warming-up in afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League gedurende 2020-2021. Dit seizoen is het Bayern München trainingspak voor kinderen zwart. Zowel de Bayern München training sweater als het trainingsjack zijn geheel zwart en bevatten de kenmerken van het Condivo template. Dit betekent dat de drie adidas strepen aan de onderkant van de mouwen zijn geplaatst en op beide mouwen een andere kleur hebben. De strepen zijn wel in stijl van de clubkleuren van de Duitse kampioen. Op de rechtermouw van de trui en de sweater zijn de strepen wit en op de andere mouw rood. De logo's van de club van trainer Hans Dieter Flick en adidas op de borst zijn wit. Het verschil tussen de training top en het trainingsjack is dat de Bayern München trainingstrui een rits bevat tot de borst en het trainingsjack een doorlopende rits. Daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en de sweater niet. De sweater bevat weer duimgaten aan de onderkant van de mouwen en de training sweater van Bayern niet. Beide items bevatten nog een detail op de achterkant. Hier staan de ruiten uit het clublogo met de naam van de club in het wit: FC Bayern.

Het Bayern München KIDS trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Dit is één en dezelfde trainingsbroek. De kleuren van de adidas strepen zijn hetzelfde als op de tops. De rechterkant bevat witte adidas stripes en de andere kant rode. Ook de logo's van de club en adi staan in het wit op de Bayern München trainingsbroek. Andere kenmerken van deze broek zijn de tailleband aan de bovenkant, de toelopende pasvorm en de enkelritsen aan de onderkant. Bovendien bevatten de trainingsbroek van adidas dit seizoen weer zakken aan de zijkanten. Voor het eerst zijn de pakken dit seizoen voorzien van de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Het trainingspak wordt per direct gedragen door spelers als Alaba, Müller, Lewandowski, Davies, Kimmich, Gnabry, Neuer, Thiago en andere spelers.

Bayern München trainingspak kinderen bestellen

Het FC Bayern München trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen. De training top en trainingsbroek kun je los bestellen. Beide items hebben een prijs van € 54,95. Het trainingspak met trainingsjack is als één pak beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere Bayern trainingskleding in de onderstaande winkel!

Bestel je Bayern München trainingspak voor kinderen in deze winkel

of deze SHOP! 

of deze winkel! 

Bayern München training sweater 2020-2021