Bayern Munchen trainingsjack 2020-2021

Bayern München en adidas hebben vandaag naast het nieuwe Bayern München thuisshirt 2020-2021 ook het zogenaamde anthem trainingsjack uitgebracht. Het Bayern München anthem trainingsjack is het jack dat de spelers van de ‘’Rekordmeister’’ dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Daarnaast wordt het jack gedragen in de aanloop naar de resterende wedstrijden in het lopende seizoen.

Het rode Bayern München anthem  trainingsjack | Speciaal voor het betreden van het veld

Het Bayern München anthem trainingsjack heeft dezelfde kleuren als het nieuwe thuisshirt. Het trainingsjack van de club van trainer Hans-Dieter Fick is namelijk geheel rood, inclusief de logo’s van de club en adidas op de borst. Hierdoor zijn de logo’s bijna niet zichtbaar. De drie adidas strepen lopen over de gehele lengte van de schouders en mouwen en zijn bordeaux rood. Verder is het Bayern München trainingsjack uitgerust met een semi hoge hals en een doorlopende rits. Uiteraard mogen de zakken aan de zijkanten niet ontbreken. Het trainingsjack heeft ook nog eens een perfecte pasvorm. De reden hiervan is dat het van een super zachte stof gemaakt is. Dit betreft namelijk een combinatie tussen polyester (86%) en spandex (14%). Het spandex zorgt ervoor dat het trainingsjack van Bayern München elastisch is en het perfect aansluit op het lichaam. Dit jack wordt door Bayern München niet gedragen tijdens de trainingen. Tijdens de trainingen draagt de club namelijk het nieuwe trainingspak. Uiteraard kun je het nieuwe jack wel goed combineren met de trainingsbroek van het Bayern München trainingspak. De trainingsbroek is dit jaar zwart met aan de zijkanten rode en witte adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het rode Bayern München jack, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Davies, Coutinho, Müller, Neuer en nog meer spelers.

Bayern München trainingsjack bestellen

Het Bayern München trainingsjack kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen heeft het jack dit jaar een prijs van € 89,95. Check ook nog meer andere trainingskleding van de Duitse kampioen in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het trainingsjack direct in deze SHOP 

of de officiële adidas winkel! 

of deze winkel!

Bayern München trainingsjack 2020-2021

Bayern München trainingsjack 2020-2021